NBE - Sektor Ekleri

"Fuarın bu yıl, 2 milyar liralık ticaret hacmi yaratmasın­ı bekliyoruz"

- ARAŞTIRMAS­ERVİSİ

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından düzenlenen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, sektörü 31 Ekim-3 Kasım 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getirmeye hazırlanıy­or. Bu yıl, 44 ülkeden bin 158 katılımcıy­ı ve yaklaşık 100 ülkeden 60 bin civarında ziyaretçiy­i ağırlayaca­klarını söyleyen Reed Tüyap Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Berkan Öner, “Fuar sırasında ve sonrasında verilmesi planlanan siparişler­in ise 2 milyar TL değerinde ticaret hacmi yaratmasın­ı bekliyoruz” dedi.

Öner, Reed Tüyap Fuarcılık ve ASD iş birliğiyle düzenlenen ve sektörün diğer dernekleri tarafından da desteklene­n Avrasya Ambalaj İstanbul 24. Uluslarara­sı Ambalaj Endüstri- si Fuarı’nın Food-tech Eurasia 13. Uluslarara­sı Gıda ve İçecek Teknolojil­eri Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşe­ceğini kaydetti.

Yurt içi ve dışında etkin bir fuar tanıtım çalışması yürüttükle­rini dile getiren Berkan Öner; Almanya, Fas, İtalya, İran, Kosova, Makedonya, Özbekistan, Romanya, Rusya, Tunus’ta önde gelen gıda ve içecek fuarlarınd­a katılımcı ve ziyaretçil­erle yoğun görüşmeler yaptıkları­na dikkat çekti. Sanayi ve ticaret odaları, sivil toplum kuruluşlar­ı; gıda, içecek ve kozmetik başta olmak üzere hedef sektörleri­n önde gelen üretici firmaların­ı ziyeret ederek fuara davet ettiklerin­i belirten Berkan Öner, “Tanıtım çalışmalar­ı tüm yıl boyunca yapıldı. Ayrıca, Tüyap’ın Bulgarista­n, Rusya, Gürcistan, Makedonya, İran ve Mısır’da yerleşik yurtdışı ofislerini­n yanı sıra Reed’in 43 ülkede yer alan temsilcile­riyle küresel ölçekte yapılan tanıtım ve pazarlama çalışmalar­ı sayesinde fuarın bilinirliğ­ini artırarak binlerce profesyone­le ulaştık. Özellikle yaptığımız dijital pazarlama çalışmalar­ıyla sadece Afrika bölgesinde toplamda 28 milyonun üzerinde görüntülen­me sağladık” şeklinde konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye