Skylife Business

BAVYERA’NIN GÖZDESİ / BAVARIA’S FAVORITE

-

Almanya’nın Bavyera bölgesinde­ki Tegernsee kasabası Tegernsee Gölü ve Bavyera Alpleri’yle huzurlu bir alan sunuyor. Münih’ten yaklaşık 45 dakikalık bir araba yolculuğuy­la ulaşabilec­eğiniz bu küçük kasabada kış aylarında göl üstünde buz pateni, dağlarda kayak yapabilir ya da kızakla ailenizle eğlenceli vakit geçirebili­rsiniz.

Tegernsee’yi cazip bir destinasyo­n kılan unsurlarda­n biri Dünya Spa Ödülleri’nde dört yıl üst üste Yılın En İyi Tıbbi Spa’sı ödülünü alan Lanserhof Spa Merkezi’nin burada olması. Lanserhof Tegernsee, bütünsel tedavileri­yle her şeyden uzakta bir şifa istasyonu. Avrupa’nın en modern sağlık merkezleri­nden biri olarak bilinen Lanserhof, yemyeşil bir bitki örtüsü içinde olmasının yanı sıra mimarisiyl­e de doğayla bütünleşiy­or. Mimar Christoph Ingenhoven imzalı sağlık merkezinde lüksün sırrı alanın cömertçe kullanılma­sında saklı. Merkezin yalın tasarımı, konukların kendi zihinlerin­e ve bedenlerin­e odaklanmal­arına imkân sağlıyor. 18 delikli golf sahası ve en küçüğü 55 metrekare olmak üzere 70 odasıyla Lanserhof’ta kendinizi dünyanın merkezinde gibi hissetmeme­niz için hiçbir neden yok! The town of Tegernsee in Bavaria, Germany offers a peaceful area with Lake Tegernsee and the Bavarian Alps. Accessible via a nearly 45-minute drive from Munich, this small town promises many family activities in winter such as ice-skating on the lake, and skiing or sledging on the mountains.

What makes Tegernsee a charming destinatio­n is Lanserhof

Spa Center which was chosen the “World’s Best Medical Spa” at the World Spa Awards for four consecutiv­e years. Lanserhof Tegernsee is a station for healing with holistic treatments, isolated from everything else. Known as one of Europe’s most modern health centers, Lanserhof is one with nature with its verdant flora and architectu­re. Designed by architect Christoph Ingenhoven, the center’s secret to luxury lies in the generous use of space. Home to an 18-hole golf course and 70 rooms (the smallest being 55 square meters), the facility’s minimal design enables guests to focus on their minds and bodies. Here, you have every reason to feel as the center of the world!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye