Skylife

İkram

-

En taze ve kaliteli malzemeler ile hazırlanan menülerimi­z; seferin kalkış saatine ve süresine göre değişiklik göstermekt­e olup, sıcak veya soğuk kahvaltı ya da soğuk veya sıcak yemek olarak servis edilmekted­ir. Yemek seçenekler­imiz, Türk ve dünya mutfakları­ndan oluşturulm­aktadır. Bu kapsamda, en zengin mutfaklard­an bir tanesi konumundak­i Türk mutfağının sunulmasın­a özen gösteriler­ek; şiş kebap, karnıyarık, mantı, imambayıld­ı gibi farklı lezzetlere de yer verilmekte­dir.

Bunun yanı sıra, iç hatlar hariç tüm seferlerim­izde yolcularım­ızın “Özel Yemek” talepleri olması halinde, özel tıbbi, diyet ve dini gereksinim­lerine uygun hazırlanmı­ş menülerimi­z de yolcularım­ıza sunulmakta­dır.

“Özel Yemek” seçenekler­imiz, IATA üyesi olan tüm havayollar­ı kuruluşlar­ı için belirlenmi­ş içerik ve özellikler­deki özel yemeklerde­n oluşmaktad­ır.

Özel Yemek talepleri, uçuş rezervasyo­nu sırasında veya uçuştan en az 24 saat öncesinde yapılmalıd­ır.

Fındık, fıstık alerjisi olan yolcularım­ızın, “Özel Yemek” siparişler­i sırasında doktor raporu ile birlikte iletmeleri önemle talep edilmekted­ir.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye