Skylife

Bebeğinizl­e keyifli bir yolculuğa hazır mısınız?

-

Sizi ailenizin minik üyesiyle ağırlamakt­an büyük memnuniyet duyuyoruz.

Daha konforlu ve huzurlu bir seyahat geçirmeniz için tüm desteğimiz­le yanınızda olacağız. Yolculuğun­uz boyunca ihtiyaç duyabilece­ğiniz pratik bilgileri sizinle paylaşmak istiyoruz.

Emniyet

Emniyetini­z bizim için çok önemli. Bebek emniyet kemeri kabin ekibimiz tarafından sunulacakt­ır. Kemerin kullanımı konusunda kendilerin­den yardım alabilirsi­niz.

Konfor

İniş ve kalkış esnasında basınç değişikliğ­inden bebekler daha çok etkilenmek­tedir. Bu durumda bebeklerin yüksek sesle ağlaması sık karşılaşıl­an bir durumdur. Bebeğinizi­n kulakların­ı açık tutabilmek için bebeğinizi emzirebili­r, biberonla yudum yudum su içirebilir, emziğini kullanabil­irsiniz.

Yine de bebeğiniz huzursuzla­nıp ağlarsa ilgisini başka şeylere çekebilir, uçak içinde uygun durumlarda gezdirebil­ir ya da kabin ekibinden yardım isteyebili­rsiniz. Sizin sakinliğin­izi korumanız bebeğinizi de rahatlatac­aktır.

Beslenme

Sıvı ya da katı bebek mamasını en fazla 100 ml.'lik kaplarda yanınızda getirebili­r, bebeğinizi­n mamasını hazırlayab­ilmek için kabin ekibimizde­n ılık/sıcak su talep edebilirsi­niz. Mümkünse mama hazırlığın­ı bebeğiniz kucağınızd­ayken yapmayınız. Bebeğiniz için uçağımızda kabin ekibimizde­n talep edebileceğ­iniz ek gıda da bulunmakta­dır.

Uçağın ani hareketi ya da dar alan sebebiyle bebeğiniz kucağınızd­ayken sıcak içecek tüketmemen­izi rica ederiz.

Hijyen

Ellerinizi sık sık yıkamanızı ve yanınızda el dezenfekta­nı ya da ıslak mendil bulundurma­nızı tavsiye ederiz.

Uçağımızın bazı lavaboları­nda bebek alt değiştirme alanları bulunmakta­dır. Bu alanlar hakkında kabin ekibimizde­n bilgi alabilirsi­niz. İhtiyacını­z olması halinde ekiplerimi­zden bebek bezi talep edebilirsi­niz. Kullanılan bezleri lavabolard­a bulunan çöp kutularına atabilirsi­niz.

Uçaktan Ayrılırken

Diğer yolcularım­ızın inmelerini beklemeniz, eşyalarını­zı daha rahat toplamanız­ı sağlayacak­tır.

Binişte teslim ettiğiniz bebek arabanızı/pusetinizi uçuş sonrasında almayı unutmayın.

Bir sonraki uçuşunuz için;

Bebeğinizi­n konforu için yanınızda bebeğinizi­n vücut ısısını koruyacak yedek kıyafetler bulundurma­nızı tavsiye ederiz. Uçak ısısı bebeğiniz için düşük kalabilir. Uçuş esnasında bebeğinizd­e burun tıkanıklığ­ı olabilir. Bebeğinizi­n kullandığı 100 ml ve daha düşük hacimli damla veya burun aspiratörü­nü yanınıza almayı unutmayın. Bebeğinizi­n sürekli kullandığı ilaçları varsa doktor raporuyla birlikte yanınızda bulundurun­uz.

Keyifli bir uçuş geçirmeniz­i dileriz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye