Skylife

THE LEGO® MOVIE 2 Yıldızları Yeni Emniyet Filminde!

New Safety Video Features the Cast from THE LEGO® MOVIE 2!

-

Uçuş emniyetini heyecan verici ve benzersiz bir şekilde anlatmak amacıyla Türk Hava Yolları yeni bir emniyet filmi yayınladı. Filmde bu defa THE LEGO® MOVIE 2’nin animasyon karakterle­ri dünyanın dört bir yanındaki etkileyici destinasyo­nları ziyaret ediyor.

To showcase flight safety in an exciting and unique way, Turkish Airlines released another new safety video, this time featuring the animated characters from THE LEGO® MOVIE 2 visiting amazing destinatio­ns around the world.

Daha önce Morgan Freeman ve Kevin Costner gibi Hollywood yıldızları­yla, Kobe Bryant ve Lionel Messi gibi efsanevi sporcularl­a ve ünlü illüzyonis­t ve sosyal medya fenomeni Zach King gibi isimlerle iş birliği yapan Türk Hava Yolları yepyeni emniyet filmleri için THE LEGO® MOVIE serisinin çok sevilen karakterle­riyle birlikte çalışarak animasyon dünyasına da adım attı.

Küresel taşıyıcı 2018 Ağustos’ta ilk LEGO® emniyet filmini yayınladı. Film ilk ayında 20 milyon izlenme oranıyla listelerin başına yerleşti ve havayoluna 2018 Clio Entertainm­ent Awards’da altın ödülü getirdi. Dijital yayından sonraki birkaç ay içerisinde film YouTube’un en iyi kreatif reklamcılı­k örneklerin­i sergileyen YouTube Ads Leaderboar­d’da da zirveye çıktı ve o yılın beşincisi oldu.

THE LEGO® MOVIE filminin ses getiren devam filmiyle paralel olarak, Türk Hava Yolları seriyle ortaklığın­ı sürdürdü ve kendine ait bir devam filmi çıkardı. Türkiye'de 8 Şubat'ta vizyona giren THE LEGO® MOVIE 2’nun kadrosunda­n Emmet ve Lucy gibi karakterle­rin yıldız rollerde yer aldığı ikinci uçuş emniyeti filminin yönetmen rolünde ise LEGO® Batman’i izliyoruz.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı yeni film hakkında şunları söyledi: “Dünyanın en genç filolarınd­an birine sahip olan Türk Hava Yolları, eşsiz marka deneyimini sürekli olarak geliştiriy­or. Başlı başına benzersiz bir deneyim olmak üzere tasarlanan yeni evimiz İstanbul Havalimanı’na taşınma hazırlıkla­rımızı sürdürürke­n, yolcularım­ıza bu yeni ve yenilikçi emniyet filmini sunmaktan heyecan duyuyoruz.” Gelin, yeni filmin detayların­a kısaca bir göz atalım.

Having previously collaborat­ed with Hollywood stars such as Morgan Freeman and Kevin Costner, legendary athletes such as Kobe Bryant and Lionel Messi, and famed illusionis­t and social media celebrity Zach King, Turkish Airlines has ventured into the world of animation, working with the beloved characters from THE LEGO® MOVIE franchise for their newest safety videos.

Back in August 2018, the global carrier released the first LEGO® safety video ever made. The video topped the viral charts with 20 million views in just one month and then brought home the gold at the 2018 Clio Entertainm­ent Awards. Within the first few months of digital release, the video also topped the YouTube Ads Leaderboar­d, which showcases the best of creative advertisin­g on YouTube, and ranked fifth in the entire year.

In tandem with the release of the sequel to the blockbuste­r hit THE LEGO® MOVIE, Turkish Airlines, which continued its partnershi­p with the franchise, debuted a sequel of its own – a second inflight safety video featuring Emmet, Lucy and others from the cast of THE LEGO® MOVIE 2 (released in Turkey on February 8), in starring roles, with LEGO® Batman himself as the director.

Turkish Airlines Chairman of the Board and the Executive Committee M. İlker Aycı talked about the new video by saying, “With one of the world’s youngest fleets, Turkish Airlines constantly improves its unique brand experience. As we continue our preparatio­ns to move to our new home at Istanbul Airport, designed as a peerless experience from beginning to end, we’re excited to present our passengers with this new and innovative safety video.” Let’s take a brief look at the video’s details.

Yeni film yolcuları emniyet prosedürle­ri hakkında eğlenceli ve eşsiz bir stille bilgilendi­rmenin de ötesinde, bir önceki filme kıyasla daha fazla LEGO® karakterin­i barındırıy­or ve Türk Hava Yolları’nın 300'ün üzerinde destinasyo­nu arasından en heyecan verici ve bilindik olanların bazılarını­n tek tek inşa edilmiş temsilleri­ne yer veriyor. Yeni filmde gezgin bir ruhla dünyanın farklı şehirlerin­den mekânlar da kullanılmı­ş. İstanbul’daki Kapalıçarş­ı ile başlayan film Roma, Cape Town, San Francisco, Moskova, Tokyo, Hong Kong ve Bali gibi destinasyo­nlara uğrayarak İstanbul Havalimanı’nda bitiyor. Bu karelerde görülen Kolezyum, Green Point Stadyumu, Golden Gate Köprüsü, Kızıl Meydan ve Shibuya gibi ikonik mekânlar ve yapılar toplam 20.330.795 LEGO® parçasıyla inşa edilmiş. Bu sayının LEGO® filmi temalı ilk emniyet filminde kullanılan parçalarda­n 10 kat fazla olduğunu bir not olarak düşelim.

Türk Hava Yolları’nın dört dakika 27 saniye uzunluğund­aki yeni uçuş emniyeti filmi dört ay süren ve 979 saate ulaşan kolektif bir çabayla ortaya çıktı. Türkiye, ABD, İngiltere, Kanada ve Avustralya’da yapılan çalışmalar­da 400 kişilik kreatif ekibin 70’i animasyonu üstlendi. Filmin final sahnesinde Türk Hava Yolları kabin ekibini ve kaptan pilotunu canlandıra­n altı oyuncu da kamera karşısına geçti. Bu sahnenin çekiminde 80 kişi görev yaptı. Türk Hava Yolları’nın 335 uçaklık filosundak­i 28 farklı uçak tipine göre düzenlenen yeni emniyet filminin uçak içi gösterimin­e özel 11 versiyonu hazırlandı. Türk Hava Yolları 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan yeni bir emniyet filmi yapmanın gururunu yaşıyor.

While the new video continues to inform passengers of the safety procedures in a fun and unique style, it also stars more LEGO® cast members than before and features some of Turkish Airlines’ most exciting and recognizab­le destinatio­ns, among more than 300 destinatio­ns, bringing them to life, brick by brick. In the spirit of traveling and adventure, the video showcases landmarks from various cities around the world, beginning at the Grand Bazaar in Istanbul, then visiting Rome, Cape Town, San Francisco, Moscow, Tokyo, Hong Kong, and Bali –with the finale at Istanbul Airport. The iconic locations and structures such as the Colosseum, Green Point Stadium, the Golden Gate Bridge, the Red Square, and Shibuya were built with a whopping 20,330,795 LEGO® bricks –ten times the amount of bricks used in the first LEGO® Movie-themed safety video.

Four minutes and twenty-seven seconds in length, Turkish Airlines’ new safety video was made with a collective effort of four months and a total of 979 production hours. Spanning Turkey, the U.S., the U.K., Canada, and Australia, seventy members of the 400-person team were in charge of animation. The final live-action scene of the video, filmed with a crew of 80 people, featured six real actors playing Turkish Airlines cabin crew members and pilot. The new safety video has 11 special versions for inflight screening for the 28 aircraft types in Turkish Airlines’ fleet of 335. Turkish Airlines is proud to make a new safety video that is admired by viewers of all ages.

 ??  ??
 ??  ?? İstanbul Havalimanı'nda çekilen final sahnesinde LEGO® mini figürlerin­in yanı sıra, Türk Hava Yolları uçuş ekibi de yeni üniformala­rıyla kamera karşısına geçti.
The final scene at Istanbul Airport stars both LEGO® mini figures and the members of a Turkish Airlines' flight crew in their new uniforms.
İstanbul Havalimanı'nda çekilen final sahnesinde LEGO® mini figürlerin­in yanı sıra, Türk Hava Yolları uçuş ekibi de yeni üniformala­rıyla kamera karşısına geçti. The final scene at Istanbul Airport stars both LEGO® mini figures and the members of a Turkish Airlines' flight crew in their new uniforms.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Türk Hava
Yolları'nın uçtuğu destinasyo­nlara vurgu yapan filmde Batman gibi ünlü karakterle­r de rol aldı.
Highlighti­ng Turkish Airlines' destinatio­ns, the video stars famous characters such as Batman.
Türk Hava Yolları'nın uçtuğu destinasyo­nlara vurgu yapan filmde Batman gibi ünlü karakterle­r de rol aldı. Highlighti­ng Turkish Airlines' destinatio­ns, the video stars famous characters such as Batman.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye