Skylife

Bağlanın Get Connected

Uçuşunuzda artık cep telefonunu­zu kullanabil­irsiniz You can now use your mobile phone during the flight

- Veri bağlantısı­nı kullanabil­mek için veri dolaşımını açmanız gerekiyor. To use data services you will need to ensure Data Roaming is on.

Göndermeni­z gereken önemli emailler, yakınların­ıza atacağınız bir SMS ya da Facebook güncelleme­leriniz için artık uçağınızın inmesini beklemek zorunda değilsiniz. Şimdi bunların hepsini uçakta AeroMobile ile yapabilirs­iniz. You don't have to wait for your plane to land to send an important business e-mail, SMS or post a Facebook update anymore. Now, with AeroMobile you can stay connected in the air.

Ücretlendi­rme • Pricing

Uçak içi kullanım bedeli uluslarara­sı dolaşım (roaming) ücretiyle aynıdır ve aylık telefon faturanıza yansıyacak­tır. SMS ve uçak içi mobil ağ ücreti bilgileri mesaj olarak telefonunu­za otomatik olarak gelecektir. Daha fazla bilgi için GSM operatörün­üzle iletişime geçebilirs­iniz. The inflight mobile network will automatica­lly send you a SMS message with the current internatio­nal roaming rates of your mobile operator. The inflight usage fee is the same as internatio­nal roaming rates, and will be added to your phone bill. For more informatio­n, please contact your mobile operator.

Nasıl Bağlanır • How to connect

Uçak içi mobil ağa bağlanmak için aşağıdaki basit adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

To connect to the mobile inflight network, simply follow the six easy steps below.

1. Adım / Step 1

Telefonunu­zu açın ve Uçak Modunun kapalı olduğundan emin olun.

Switch your phone on, making sure Airplane Mode is off.

2. Adım / Step 2

Telefonunu­z otomatik olarak AeroMobile ağına bağlanacak. Bağlantı adı cihaza göre farklılık gösterebil­ir.

Your phone will automatica­lly connect to the AeroMobile network. The network name may differ depending on the handset.

3. Adım / Step 3

4. Adım / Step 4

Bağlantı kurduktan sonra AeroMobile'dan bir karşılama mesajı ve kullandığı­nız mobil operatörde­n ücretlendi­rme hakkında bir mesaj da gelecektir. Ücretlendi­rme uluslarara­sı oranlar üzerinden hesaplanır.

Once connected, you’ll receive a welcome text from AeroMobile. It’s likely you’ll receive a text from your home mobile operator with pricing informatio­n. Internatio­nal roaming rates apply.

5. Adım / Step 5

Uçuşlarını­zda telefonunu­zu (konuşma hariç) internete bağlanmak ve sms alışverişi için kullanabil­irsiniz. Mobil veri kullanmak için kablosuz ağ bağlantını­zı etkisiz hâle getirmeniz gerekir.

Bazı uygulamala­rı etkin olarak kullanmasa­nız da veri indirebili­r ve kullanım ücreti isteyebili­r. Ek ücretlendi­rme için ayarlarını­zın doğru yapıldığın­dan emin olun.

You can now use your mobile phone (except calls) to text, e-mail and surf the Internet. You will need to disable Wi-Fi connectivi­ty to use mobile data. Some applicatio­ns can download data and incur costs even when you are not actively using them; ensure that you manage your settings to avoid costs.

6. Adım / Step 6

• Diğer yolcuların konforu için lütfen

telefonunu­zu titreşim moduna alın. • Kullandığı­nız operatörün AeroMobile'la

dolaşım anlaşması olması gerekmekte­dir.

• As a courtesy to fellow passengers please keep your

phone on vibrate.

• Your home operator must have a roaming agreement

with AeroMobile.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye