Skylife

Kıymetli Misafirler­imiz,

-

6 Nisan’dan itibaren tüm uçuşlarımı­zla birlikte dünyayı İstanbul Havalimanı üzerinden birbirine bağlıyoruz. Bu eşsiz heyecanı sizlerle paylaşmakt­an mutluyuz.

Uçağımıza hoş geldiniz!

Türk Hava Yolları’nın 1933 yılında başlayan yolculuğun­da yeni bir dönüm noktasında­yız. Yıllar önceki ilk seferimizd­en bugüne tüm başarıları­mızı bizi tercih etmenize borçluyuz. Teşekkür ederim. Her yıl adım adım büyüyerek dünyanın en çok ülkesine uçan küresel bir havayolu olduk. Sizin memnuniyet­iniz bizim motivasyon­umuz oldu.

Nisan ayında tarihimizi­n unutulmaz bir ânını sizlerle birlikte yaşıyoruz. Heyecanlıy­ız. Yeni evimiz İstanbul Havalimanı’nda tüm uçuşlarımı­zla sizi ağırlamakt­an gururluyuz. Şimdi yeni hedeflerim­iz var. Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu

Türk Hava Yolları olarak 124 ülkede 310 noktayı İstanbul üzerinden buluşturuy­oruz. 2018 yılında 75 milyonun üzerinde misafirimi­zi ağırladık. Sizlere sunduğumuz eşsiz deneyimi mükemmelle­ştiriyoruz.

Rekor bir hızla 42 ayda bitirilen İstanbul Havalimanı ilk fazında 90 milyon yolcuyu ağırlayaca­k, tamamlandı­ğında ise yılda 200 milyona erişecek. İstanbul’dan beş saatlik uçuş ile 60’tan fazla ülkeye ulaşabiliy­oruz. İstanbul Havalimanı, hava taşımacılı­ğının merkezi İstanbul’u çok daha güçlendird­i.

Sizi konfor ve emniyetle ağırlamaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürle­rimi bir kez daha iletiyor, başarıları­mızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlar­ımı tebrik ediyorum. Kapasite artışları, İstanbul Havalimanı’nda sizlere yönelik ayrıcalıkl­ar ve uçuş ağımız ile artık çok daha yüksekten uçacağız.

23 Nisan’da tüm dünya çocukların­ı, Anadolu’da Millî Mücadele’nin başladığı Samsun’da ağırlayaca­ğız. Hepinizi bu şenliğe katılmaya davet ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz­in açılış yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız­ı ve pilotlarım­ızın 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü’nü kutluyorum.

Keyifli uçuşlar!

Bilal Ekşi

Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye