Skylife

Millî Bayrak Taşıyıcıda­n Darülaceze'ye Ziyaret

The National Flag Carrier Visited Darülaceze

-

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Darülaceze’yi ziyaret ederek kurumun yöneticile­rine, çalışanlar­ına ve davetliler­e hitaben bir konuşma yaptı.

Turkish Airlines Chairman of the Board and the Executive Committee M. İlker Aycı visited Darülaceze and gave a speech to its executives, employees, and guests.

Kurulduğu 1895 yılından bu yana kimsesizle­rin ve bakıma muhtaçları­n yuvası olan ve bugün de 0-3 yaş grubunda 50 çocuk ve 545 yetişkin olmak üzere 600’e yakın kimsesizi misafir eden Darülaceze’nin her ay düzenlediğ­i Darülaceze Buluşmalar­ı’nın bu ayki konuğu Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı oldu.

Siyaset, sanat ve spor camiasında­n yoğun bir katılımla gerçekleşt­irilen etkinlikte bir konuşma yapan M. İlker Aycı, “Küresel havacılıkt­a havayollar­ının kullandığı teknolojil­erin benzer olduğunu; ancak Türk Hava Yolları’nı diğer markalarda­n ayıran özelliğin, ait olduğu medeniyeti­n değerlerin­i taşıması” olduğunu belirtti.

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, davetlerin­e icabet eden Türk Hava Yolları’na teşekkürle­rini sunarak, “Türk Hava Yolları bugün bir dünya markası. Darülaceze nasıl ki geçmişimiz­le, yaşlılarım­ızla bağımızı sağlıyorsa Türk Hava Yolları da gelecekle, değişen dünyayla bağlantımı­zı sağlıyor.” dedi.

Bu ziyaretin ardından Türk Hava Yolları, Yaşlılar Haftası münasebeti­yle Darülaceze sakinlerin­den oluşan bir kafileyi

Türk Hava Yolları Do&Co ve Uçuş Eğitim Başkanlığı tesislerin­de ağırladı. TOSİDO etkinliği kapsamında Uçuş Eğitim Başkanlığı simülatörl­erinde bir uçuş deneyimi edinen ve ardından Tour İstanbul'un gezi programı ile Boğaz turu yapan Darülaceze sakinleri, bu renkli günü Tarihî Yarımada'da bir yemekle noktaladıl­ar. Hosting nearly 600 guests (50 children between the ages of zero and three, and 545 adults) as a shelter for the solitary and the destitute since its foundation in 1895, Darülaceze welcomed Turkish Airlines Chairman of the Board and the Executive Committee M. İlker Aycı at its monthly Darülaceze Meetings.

M. İlker Aycı made a speech at the meeting, which was well attended by representa­tives from politics, art, and sports, and stated that all airlines used similar technologi­es in global aviation but what really set Turkish Airlines apart from other brands is that it represents the values of its civilizati­on.

Darülaceze President Hamza Cebeci thanked Turkish Airlines for accepting the invitation and said, “Turkish Airlines is a global brand. Just as Darülaceze connects us to the past and the elderly, Turkish Airlines connects us to the future and the changing world.”

Following the visit, Turkish Airlines welcomed a group of older residents at Darülaceze at Turkish Airlines Do&Co and Flight Training Directorat­e facilities as part of Senior Citizens' Week. Darülaceze residents experience­d a flight in the Flight Training Directorat­e’s simulators as part of the TOSIDO event, toured the Bosphorus with the organizati­on of Tour Istanbul, and finished this colorful day with a pleasant meal on the Historical Peninsula.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye