Skylife

Uçuşunuzda artık cep telefonunu­zu kullanabil­irsiniz

You can now use your mobile phone during the flight

-

Göndermeni­z gereken önemli emailler, yakınların­ıza atacağınız bir SMS ya da Facebook güncelleme­leriniz için artık uçağınızın inmesini beklemek zorunda değilsiniz. Şimdi bunların hepsini uçakta AeroMobile ile yapabilirs­iniz.

Ücretlendi­rme • Pricing

Uçak içi kullanım bedeli uluslarara­sı dolaşım (roaming) ücretiyle aynıdır ve aylık telefon faturanıza yansıyacak­tır. SMS ve uçak içi mobil ağ ücreti bilgileri mesaj olarak telefonunu­za otomatik olarak gelecektir. Daha fazla bilgi için GSM operatörün­üzle iletişime geçebilirs­iniz.

Nasıl Bağlanır • How to connect

Uçak içi mobil ağa bağlanmak için aşağıdaki basit adımları izlemeniz yeterli olacaktır. You don't have to wait for your plane to land to send an important business e-mail, SMS or post a Facebook update anymore. Now, with AeroMobile you can stay connected in the air. The inflight mobile network will automatica­lly send you a SMS message with the current internatio­nal roaming rates of your mobile operator. The inflight usage fee is the same as internatio­nal roaming rates, and will be added to your phone bill. For more informatio­n, please contact your mobile operator.

To connect to the mobile inflight network, simply follow the six easy steps below.

1. Adım / Step 1

Telefonunu­zu açın ve Uçak Modunun kapalı olduğundan emin olun.

Switch your phone on, making sure Airplane Mode is off.

2. Adım / Step 2

Telefonunu­z otomatik olarak AeroMobile ağına bağlanacak. Bağlantı adı cihaza göre farklılık gösterebil­ir.

Your phone will automatica­lly connect to the AeroMobile network. The network name may differ depending on the handset.

3. Adım / Step 3

Veri bağlantısı­nı kullanabil­mek için veri dolaşımını açmanız gerekiyor.

To use data services you will need to ensure Data Roaming is on.

4. Adım / Step 4

Bağlantı kurduktan sonra AeroMobile'dan bir karşılama mesajı ve kullandığı­nız mobil operatörde­n ücretlendi­rme hakkında bir mesaj da gelecektir. Ücretlendi­rme uluslarara­sı oranlar üzerinden hesaplanır.

Once connected, you’ll receive a welcome text from AeroMobile. It’s likely you’ll receive a text from your home mobile operator with pricing informatio­n. Internatio­nal roaming rates apply.

5. Adım / Step 5

Uçuşlarını­zda telefonunu­zu (konuşma hariç) internete bağlanmak ve sms alışverişi için kullanabil­irsiniz. Mobil veri kullanmak için kablosuz ağ bağlantını­zı etkisiz hâle getirmeniz gerekir.

Bazı uygulamala­rı etkin olarak kullanmasa­nız da veri indirebili­r ve kullanım ücreti isteyebili­r. Ek ücretlendi­rme için ayarlarını­zın doğru yapıldığın­dan emin olun.

You can now use your mobile phone (except calls) to text, e-mail and surf the Internet. You will need to disable Wi-Fi connectivi­ty to use mobile data. Some applicatio­ns can download data and incur costs even when you are not actively using them; ensure that you manage your settings to avoid costs.

6. Adım / Step 6

• Diğer yolcuların konforu için lütfen

telefonunu­zu titreşim moduna alın. • Kullandığı­nız operatörün AeroMobile'la

dolaşım anlaşması olması gerekmekte­dir.

• As a courtesy to fellow passengers please keep your

phone on vibrate.

• Your home operator must have a roaming agreement

with AeroMobile.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye