Turcomoney

İŞTE “TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR”

TURCOMONEY ÖDÜLLERİ TÖRENİ MUHTEŞEM BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞT­İRİLDİ

- Hayreddin Turan

Türkiye’nin tek uluslarara­sı ekonomi/finans dergisi TURCOMONEY, 7 yaşını TURCOMONEY, 7. yılını ‘TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR

ÖDÜLLERİ TÖRENİ” ile kutladı. TURCOMONEY’nin geleneksel hale gelen TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ, YILIN DEVLET ADAMI ÖDÜLÜ’ne layık görülen TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın katılımı ile WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da gerçekleşt­irildi.

Turcomoney Ödülleri Zirvesi, kokteyl ile başladı, ardından yemekli Ödül Töreni’ne geçildi.

K Medya Grubu Başkanı ve Turcomoney Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç’ın ev sahipliğin­de gerçekleşt­irilen törende, değişik alanlarda üretim, yatırım ve ihracat yapan, istihdam gerçekleşt­iren, yenilikçi, çevreci, sosyal sorumluluk projeleriy­le topluma katkı sağlayan, söylem ve davranışla­rıyla toplumsal barışa katkıda bulunan devlet adamlarına, yani Türkiye’ye ve Dünya’ya değer katan kuruluşlar­a ve kişilere ödül verildi.

“Yılın Devlet Adamı” ödülüne layık görülen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı ve Turcomoney Jürisi Onursal Başkanı Ali Coşkun, Piramit Menkul Kıymetler Yönetim Kurulu Üyesi, Peker Gayrimenku­l Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Turcomoney Jüri Başkanı Dr. Berra Doğaner, Özbekistan İstanbul Başkonsolo­su Amirsaid Agzamhodca­ev, ICBC Turkey Bank Turkey CEO’su Xiangyang Gao,

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Okyay, MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, EMBA Elektrik CEO’su Mete Bülgün, Başkent Üniversite­si Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, WOW İstanbul Hotels&Convention Center Genel Müdürü Ziya Cihan, Nişantaşı Üniversite­si Rektörü Prof. Dr. Dr. Esra Hatipoğlu, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, NTV ana haber sunucusu Seda Öğretir, Bloombrg HT Tarım Editörü İrfan Donat, Finansal Kurumlar Birliği Genel Sekreteri Ahmet Candan, Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı ve Turcomoney yazarı Ali Kamil Uzun, JCR Eurasia Başkanı ve Turcomoney yazarı Orhan Ökmen, TMG Doğaltaş Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Turcomoney yazarı Zuhal Mansfield, Nişantaşı Üniversite­si Öğretim Üyesi, Turcomoney yazarı Dr. Fatih Anıl, GCM Menkul Kıymetler Genel Müdürü ve Turcomoney yazarı Alper Nergiz, Denizbank Grup Müdürü ve Turcomoney yazarı Şaban Çağıran, Yıldız Teknik Üniversite­si İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Turcomoney yazarı Prof. Dr. Kenan Aydın, TAVAK Başkanı ve Turcomoney yazarı Prof. Dr. Faruk Şen, Medikal Turizm Derneği USA Avrupa Başkanı ve Turcomoney yazarı Selin Yıldırım, Esenyurt Üniversite­si Öğretim Üyesi ve Turcomoney yazarı Doç. Dr. Mehmet Yazıcı, Bilgi Üniversite­si Öğretim Üyesi ve Turcomoney yazarı Dr. Ramazan Başak, gayrimenku­l uzmanı Bilge Özdemir dikkat çeken isimlerdi.

Ödül Töreni’ne gerek Türkiye’den gerekse dünyanın birçok ülkesinden siyaset, diplomasi, iş, bilim ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Türkiye’nin tek uluslarara­sı ekonomi/ finans dergisi TURCOMONEY, 7. yılını “TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ” ile kutladı.
Türkiye’nin tek uluslarara­sı ekonomi/ finans dergisi TURCOMONEY, 7. yılını “TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ” ile kutladı.
 ??  ?? TURCOMONEY ÖDÜL TÖRENİ, YILIN DEVLET ADAMI ÖDÜLÜ’ne layık görülen TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın katılımı ile WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da gerçekleşt­irildi.
TURCOMONEY ÖDÜL TÖRENİ, YILIN DEVLET ADAMI ÖDÜLÜ’ne layık görülen TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın katılımı ile WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da gerçekleşt­irildi.
 ??  ??
 ??  ?? TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ’ne ödül sahiplerin­in yanısıra, Türkiye’nin ve dünyanın birçok ülkesinden siyaset, diplomasi, iş, bilim ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ’ne ödül sahiplerin­in yanısıra, Türkiye’nin ve dünyanın birçok ülkesinden siyaset, diplomasi, iş, bilim ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye