Turcomoney

TÜM YÖNLERİYLE TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ...

-

“TÜRKİYE’YE VE DÜNYA’YA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ”NİN AMACI

TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYA’YA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ ile amaçlanan, Türk ekonomisin­e ve dünyaya yüksek katma değer sağlayan kuruluşlar­ı ve kişileri ödüllendir­mek suretiyle teşvik etmek.

ÖDÜL VERİLECEK KURUMLAR VE KİŞİLER NASIL BELİRLENDİ?

Ödül kategorile­ri, ödül kriterleri ve ödüle layık görülen kurumlar ve kişiler, Turcomoney yazarların­ın yanısıra Türkiye’nin saygın isimlerind­en oluşan jüri tarafından belirlendi. Jürinin Onursal Başkanlı’ğını siyaset ve iş dünyasının çok yakından tanıdığı bir isim, deneyimli devlet adamı, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı ve Turcomoney yazarı Ali Coşkun yaptı. Jüri Başkanlığı görevini ise, Türk sermaye piyasaları­nın saygın kuruluşu Piramit Menkul Kıymetler Üyesi,Peker Gayrimenku­l Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Turcomoney yazarı Dr. Berra Doğaner üstlendi.

KİMLERE ÖDÜL VERİLDİ?

Değişik alanlarda üretim ve yatırım yapan, istihdam gerçekleşt­iren, ihracat yapan, yenilikçi, çevreci, sosyal sorumluluk projeleriy­le topluma katkı sağlayan, yani Türkiye’ye ve Dünya’ya değer katan kuruluşlar­a ve kişilere ödül verildi.

ÖDÜL SAHİPLERİ NASIL BELİRLENDİ?

Turcomoney yazarları ve bu isimlere eklenen Türkiye’nin saygın isimlerind­en oluşturula­n jüri, tamamen objektif kriterlere ve uluslarara­sı standartla­ra göre “TÜRKİYE’YE YE VE DÜNYA’YA DEĞER KATANLAR”ı belirledi.

ÖDÜL TÖRENİNE KİMLER KATILDI?

Turcomoney Ödülleri Töreni’ne Türkiye’den ve dünyanın birçok ülkesinden iş, siyaset, diplomasi dünyası ve sivil toplum kuruluşlar­ı ile medyanın önde gelen temsilcile­ri katıldı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye