Turcomoney

YILIN DEVLET ADAMI

-

BİNALİ YILDIRIM / TBMM BAŞKANI

“Yılın Devlet Adamı Ödülü”, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım’a layık görüldü. İDO Genel Müdürlüğü, yaklaşık 10 yıl Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlı­k görevinde bulunan ve halen TBMM Başkanlığı koltuğunda oturan, devletin iki numaralı ismi Binali Yıldırım’a ödülü, Sanayi ve Ticaret Bakanı ve Turcomoney Jürisi Onursal Başkanı Ali Coşkun tarafından takdim edildi. Ali Coşkun, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’a Yılın Devlet Adamı Ödülü’nü takdim ederken şunları söyledi: “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanım. Bunun yanında aziz hemşehrim, kardeşim, çok değer verdiğim Binali Bey’e doğum gününde bu hediyeyi takdim etmekten mutluluk duyuyorum. Kendilerin­e sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum Cenab-ı Allah’tan… Daha nice seneler diliyorum.

“İKİ MUTLULUĞU BİRDEN YAŞIYORUM”

Turcomoney Jürisi tarafından YILIN DEVLET ADAMI Ödülü’ne layık görülmesi nedeniyle memnuniyet­ini dile getiren TBBB Başkanı Binali Yıldırım ise şöyle konuştu. Turcomoney, 7 yıldır yayın hayatını devam ettiriyor. Türkiye’ye ve dünyaya değer katanları seçiyor. Bu, yeni bir gelenek değil. Başından beri Kazım Bey ve ekibi, ellerindek­i kıt imkanlarla bunu yapmaya çalışıyor. Bugün burada bulunmamız­ın ana sebebi, böylesine gayretler ortaya koyan, teşvik unsuru olarak bu ödülleri ortaya çıkaran, tespit eden, layık gören ve ülkemize değer katan insanların tanınmasın­a vesile olan bu dergiye, bu dergiyi yayınlayan­lara destek olmak, onları teşvik etmek gerekiyor.

BUGÜN DOĞUM GÜNÜM

Bana bu ödüle, payeye layık gören jüri heyetine ve Turcomoney Dergisi’nin yetkililer­ine teşekkür ederim. Bugün ben, iki mutluluğu birden yaşıyorum. Bugün sizlerle birlikte olmak ve burada taltif edilmekten büyük bir bahtiyarlı­k duyuyorum. Tevafuk, bugün benim doğum günüm. Yeni senenin ülkemiz ve milletimiz için huzur, sağlık ve mutluluk getirmesin­i Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum. Kazım Bey’i dinledik. Hayalleri büyük. Unutmayalı­m, büyük hayaller küçük adımlarla başlar. Hiçbir zaman bu da nereden çıktı demeyelim. Mutlaka azmedersek başarırız. Nerede azim varsa orada çözüm vardır.

“Yılın Devlet Adamı Ödülü”ne layık görülen TBMM Başkanı Binali Yıldırım TURCOMONEY ÖDÜLÜ İLE İKİ MUTLULUĞU BİRDEN YAŞIYORUM

 ??  ?? YILIDIRIM’A ÖDÜLÜ, ALİ COŞKUN TAKDİM ETTİ-TBMM Başkını Binali Yıldırım’a ödülü, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı,Turcomoney Jürisi Onursal Başkanı Ali Coşkun takdim etti.
YILIDIRIM’A ÖDÜLÜ, ALİ COŞKUN TAKDİM ETTİ-TBMM Başkını Binali Yıldırım’a ödülü, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı,Turcomoney Jürisi Onursal Başkanı Ali Coşkun takdim etti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye