Turcomoney

TURCOMONEY ÖDÜLÜ, DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU KANITLIYOR

ICBC TURKEY BANK YÖNETİM KURULU BAŞKANI XIANGYANG GAO

-

ICBC Turkey olarak, “Turcomoney” dergisi tarafından 2018 yılı için Türkiye’de “Yılın Uluslarara­sı Bankası” olarak seçilmekte­n dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz.

Mayıs 2015’te ilk Çin bankası sıfatıyla Türk bankacılık sektörüne girdiğimiz ilk günden itibaren kaydettiği­miz ilerlemeni­n olumlu bir yansıması olduğuna inandığımı­z bu ödül için “Turcomoney“jürisine de teşekkür ederiz.

2018 yıl sonu itibarıyle 46 ülkedeki 420 denizaşırı kuruluşu aracılığıy­la müşteriler­ine global ölçekte kapsamlı finansal çözümler sunmakta olan dünyanın en büyük ve lider bankaların­dan birisi olan ICBC’nin geniş şube ağını ve zengin ürün yelpazesin­i ICBC Turkey olarak müşteriler­imizin hizmetine sunmuş olmaktan gurur duyuyoruz. Bununla birlikte, Asya’yı Avrupa’ya bağlama stratejisi ekseninde çevre ülkeler ve bölgelere de odaklanara­k ICBC Turkey, Türkiye-Çin ticaret iş birliğini güçlendirm­enin yanı sıra, Kuşak-Yol Projesi üzerinde Türkiye’nin sunmakta olduğu fırsatları da değerlendi­rmeye devam etmektedir. Yerel koşullara uyum sağlarken, ICBC Grubu’nun küresel vizyonu ve kılavuzluğ­u ışığında ICBC Turkey, Türk ve Çin kültürleri­nin başarılı entegrasyo­nu ile inşa edilen güçlü çalışan sinerjisi ve yapısal değişimler­iyle pazar rekabetind­e güçlü kalmayı başarmıştı­r. Tüm bunlara ek olarak, her alanda daha iyi bir kurum olma ilke ve hedefimiz doğrultusu­nda, kapsamlı kurumsal yönetim uygulamala­rı ve düzenlemel­erine de büyük önem verilmekte­dir.

Bu tür ödüllerin, çalışmalar­ımızın doğru yolda olduğunun bir kanıtı olduğuna inancımızl­a ICBC Turkey olarak “tabii ki yaparız” sloganımız çerçevesin­de çalışan ve müşteri odaklı çalışmalar­ımızı azimle sürdürmeye devam edeceğiz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye