Turcomoney

TURCOMONEY ÖDÜLÜ, MESLEĞİMDE ANLAMLI BİR ÖDÜL OLDU

HÜRRİYET GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ VAHAP MUNYAR

- YILIN İŞ DÜNYASI YAZARI

Turcomoney Jürisi tarafından YILIN İŞ DÜNYASI YAZARI ÖDÜLÜ’ne layık görülen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, “Ödül, meslekte 40’ıncı yılımı geride bıraktığım günlere denk geldiği için benim açımdan daha da anlamlı oldu” dedi.

Öncelikle Turcomoney Dergisi’nin bağlı bulunduğu K Medya Grubu Başkanı Dr. Kazım Kılınç ile “Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar” ödül jürisine, beni de böyle değerli bir ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Ödül, meslekte 40’ıncı yılımı geride bıraktığım günlere denk geldiği için benim açımdan daha da anlamlı oldu.

Mesleğe 1978 yılında, İletişim Fakültesi ikinci sınıfında iken, bir arşivde gazete keserek başladım. Sonra ANKA Ajansı, UBA Ajansı, Dünya Gazetesi, Tercüman Gazetesi, Hürriyet Gazetesi, Söz Gazetesi, Milliyet Gazetesi’nde muhabirlik derken, 1992 sonbaharın­da tekrar Hürriyet’e Ekonomi Müdür Yardımcısı olarak döndüm. Hürriyet’te Ekonomi Müdürlüğü, ekonomi yazarlığın­ın ardından Mayıs 2018’de Genel yayın Yönetmenli­ği görevine getirildim.

Ödül jürisi sanıyorum mesleğe tabandan başlayıp, mesleğinin 40’ıncı yılında Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni olmamı önemli bir kriter saydı. Yazdığım haberler ve 1990’lı yılların ikinci yarısından itibaren yazmaya başladığım ekonomi köşesinden ülkeme değer katmaya çalışıyoru­m. Ekonomi yazılarına başlarken, o dönem Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni olan Ertuğrul Özkök bana, “Yazacağın köşede bize bilgi satmaya çalış” deyince, atölyelerd­en fabrikalar­a, tarlalarda­n maden ocaklarına, limanlara kadar iş hayatının içine daldım. Anadolu’yu, dünyanın çeşitli ülkelerini dolaştım. Farklı kesimlerde­n başarı öykülerini yazdım, yazmayı sürdürüyor­um. Belki de yazılarımd­a yakaladığı­m denge bana Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenli­ği yolunu açtı...

Bir yandan yazılarıml­a, diğer taraftan da yönetmekle gurur duyduğum güçlü kadronun eseri Hürriyet’in haber ve yorumlarıy­la ülkemize değer katmaya devam ediyoruz.

 ??  ?? Yılın İş Dünyası Yazarı Ödülüne layık görülen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, ödülünü TBMM Başkanı Binali Yıldırım’dan aldı.
Yılın İş Dünyası Yazarı Ödülüne layık görülen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, ödülünü TBMM Başkanı Binali Yıldırım’dan aldı.
 ??  ?? Nişantaşı Üniversite­si adına ödülü, Rektör Prof. Dr. Prof. Dr.
Dr. Esra Hatipoğlu aldı. Prof. Esraoğlu ödülünü, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden aldı.
Nişantaşı Üniversite­si adına ödülü, Rektör Prof. Dr. Prof. Dr. Dr. Esra Hatipoğlu aldı. Prof. Esraoğlu ödülünü, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden aldı.
 ??  ?? Dünya Gazetesi adına ödülü Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ aldı. Güldağ’a ödülü, TBMM Başkanı Binali Yıldırım verdi.
Dünya Gazetesi adına ödülü Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ aldı. Güldağ’a ödülü, TBMM Başkanı Binali Yıldırım verdi.
 ??  ?? turcomoney ÖZEL ödüllerİ NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTE­Sİ
turcomoney ÖZEL ödüllerİ NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTE­Sİ
 ??  ?? YILIN EKONOMİ YAYIN ORGANI
DÜNYA GAZETESİ
YILIN EKONOMİ YAYIN ORGANI DÜNYA GAZETESİ
 ??  ?? Finansal Kurumlar Birliği adına ödülü Genel Sekreter Ahmet Candan aldı. Candan’a ödülü, TBMM Başkanı Binali Yıldırım verdi.
Finansal Kurumlar Birliği adına ödülü Genel Sekreter Ahmet Candan aldı. Candan’a ödülü, TBMM Başkanı Binali Yıldırım verdi.
 ??  ?? AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI
Ampute Futbol Milli Takımı oyuncuları, ödülünü TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden aldı.
AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI Ampute Futbol Milli Takımı oyuncuları, ödülünü TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden aldı.
 ??  ?? turcomoney onur ödüllerİ
turcomoney onur ödüllerİ
 ??  ?? turcomoney ÖZEL ödüllerİ FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ
turcomoney ÖZEL ödüllerİ FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye