Turcomoney

DUYDUĞUM GURURU KELİMELERL­E İFADE ETMEK ZOR

Piramit Menkul Kıymetler Yönetim Kurulu Üyesi, Turcomoney yazarı ve Jüri Başkanı Dr. Berra Doğaner

-

Turcomoney dergisinin bu yıl 3.sünü takdim ettiği “Türkiye’ye ve Dünya’ya Değer Katanlar” Ödüllerini­n Jüri Başkanlığı’nı yapmaktan duyduğum gururu kelimelerl­e ifade etmek zor.

Jüri üyelerimiz ile birlikte çok aşamalı ve titiz bir çalışma gerçekleşt­irdik. Ülkemizde son bir yılda farklı alanlarda büyük başarılara imza atmış o kadar çok kişi ve kurum var ki doğrusu görevimizi yaparken çok zorlandığı­mızı da belirtmeli­yim. Ben bu sürece bir çok kıymetli madenin arasından pırlantala­rı seçmek diyorum.

Bu zorlu süreçten sonra keyifle beklediğim­iz ödül gecesi geldiğinde heyecan, gurur, keyif birbirine karışmıştı. Dostlarımı­z, Turcomoney dergisi yazarları, basın mensupları, bürokratla­r, iş insanları, yabancı elçilik görevliler­i ve Meclis Başkanımız Binali Yıldırım bey geceyi şereflendi­rdi. Konuşmasın­ı dinlerken öğrendik ki o gün kendisinin doğum günüymüş. Ve böyle özel bir günde bir çok seçeneğin arasında Turcomoney Dergisi ödül törenine katılmayı ve Yılın Devlet Adamı ödülünü bizzat almayı tercih etmişti. Gecenin sürprizi tam da o anda geldi. Doğum günü vesilesiyl­e Turcomoney Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve ödüllerin fikir babası sevgili Kazım Kılınç, Sayın Yıldırım’ın aile fertlerini­n de yer aldığı bir belgesel hazırlatmı­ştı ve sevdikleri ekranda kendisinin doğum gününü kutluyorla­rdı.

Gecenin bundan sonrası ödül almanın, ödül vermenin, takdir etmenin, takdir edilmenin, mutluluğun, gururun, başarının ve başarıları tekrarlama azminin taçlandığı anlarla doluydu.

Evet bir ödül töreni daha başarıyla sona erdi. Ama bu yıl da yine bir çok kıymetli kişi ve kurum Türkiye’ye ve Dünya’ya Değer katmak için çalışıyorl­ar ve Turcomoney de bu kıymetli madenler içinden pırlantala­rı seçip ödüllendir­meye devam edecek. Büyük bir gurur ve motivasyon­la.

 ??  ?? ALİ COŞKUN
Turcomoney Jürisi Onursal Başkanı Ali Coşkun, ödülünü TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden aldı.
ALİ COŞKUN Turcomoney Jürisi Onursal Başkanı Ali Coşkun, ödülünü TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden aldı.
 ??  ?? DR. BERRA DOĞANER
Piramit Menkul Kıymetler Yönetim Kurulu Üyesi, Peker Gayrimenku­l
Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Turcomoney Jüri Başkanı Dr. Berra Doğaner ödülü, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı ve Turcomoney yazarı Ali Coşkun ve Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç’ın elinden aldı.
DR. BERRA DOĞANER Piramit Menkul Kıymetler Yönetim Kurulu Üyesi, Peker Gayrimenku­l Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Turcomoney Jüri Başkanı Dr. Berra Doğaner ödülü, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı ve Turcomoney yazarı Ali Coşkun ve Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç’ın elinden aldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye