Turcomoney

TURCOMONEY’DE YAZMAKTAN VE BU ÖDÜLÜ ALMAKTAN ONUR DUYUYORUM

GCM Menkul Kıymetler Genel Müdürü ve Turcomoney yazarı Alper Nergiz

-

Ekonomi ve finans alanında; global ve yerel konjonktür­e etki eden ve Türkiye’ye değer katan her biri kendi alanlarınd­a tecrübeli, sektör yöneticile­ri, bürokratla­r ve akademisye­nler den oluşan değerli yazarların buluştuğu platform olan Turcomoney’e yazı yazmaktan ve bu ödülü almaktan onur ve mutluluk duyuyorum.

K Medya Yönetim Kurulu Başkanı, değerli dostum Sayın Kazım Kılınç ile kıdemli, değerli bakanımız Sayın Ali Coşkun tarafından verilen bu ödülün benim için başka bir anlamı daha var; O da 30 yıla yakın süredir hizmet verdiğim sermaye piyasaları­nda edindiğim birikimler­i paylaşmak açısından önemli bir platform olması. Ayrıca bunca zamandır azimle ve tüm zorluklara rağmen yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Turcomoney’e yazılarıml­a bir nebze de olsa destek olmaktan da ayrıca kıvanç duyuyorum.

Turcomoney tarafından siyasetçil­erden iş dünyasına; diplomasid­en bilim ve medya dünyasına kadar her alanda önde gelen isimlere verilen “TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR” ödülünün bu yıl üçüncüsü verildi. Ödülün devletin en üst kademlerin­de hizmet vermiş TBMM Başkanı, eski başbakan ve değerli devlet adamı Sayın Binali Yıldırım’a da verilmiş olması, yine Sayın Yıldırım’ın özellikle doğum gününde ödül töreninde bizlerle olması gösterdi ki; sevgili dostum Kazım sınırlı imkanlarla yüksek katma değerli büyük organizasy­onlara ve haberlere imza atıyor.

Dolayısıyl­a bu ödüle bizleri layık gören, takdir eden ve onurlandır­an Turcomoney Dergisi ekibine ve tabi ki değerli dostum Kazım Kılınç’a tekrar teşekkür ederim.

 ??  ?? GCM Menkul Kıymetler Genel Müdürü ve Turcomoney yazarı Alper Nergiz, ödülünü Sanayi ve Ticaret eski Bakanı ve Turcomoney Jürisi Onursal Başkanı Ali Coşkun’un elinden aldı.
GCM Menkul Kıymetler Genel Müdürü ve Turcomoney yazarı Alper Nergiz, ödülünü Sanayi ve Ticaret eski Bakanı ve Turcomoney Jürisi Onursal Başkanı Ali Coşkun’un elinden aldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye