Turcomoney

TURCOMONEY BÜYÜK BİR AİLE HALİNE GELDİ

ICBC Turkey Bank İç Kontrol ve Uyum Başkanı, Turcomoney yazarı Gürdoğan Yurtsever

-

Yayın hayatına başladığı günden beri yazılarım ile katkı sağlamaya çalıştığım Turcomoney’in geçen 7 yıllık süreçteki gelişimind­en büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Turcomoney bu süreçte ekonominin her alanını ilgilendir­en yazı ve makaleler, dosyalar ve ülke raporları ile yalnızca ülkemizde değil, dünyanın pek çok ülkesinde saygın bir yer edindi. Ülkemizin tanıtımına katkı sağladı. Turcomoney, son 3 yıldır düzenlediğ­i “Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri” ile bu çalışmalar­ına yeni bir boyut kattı. Ülkemize ve dünyaya değer katan kişi ve kurumları ödüllendir­meye başladı. Bu ödüller, kazananlar­a itibar katmasının yanı sıra daha da fazla çalışmalar­ı ve değer katmaları için motive ediyor. Bu da Turcomoney’in ülkemize bir başka katkısını ifade ediyor.

TURCOMONEY’DE YAZMAK BENİM İÇİN MUTLULUK KAYNAĞI

Üniversite eğitimim sırasında “A’dan Z’ye Borsa” kitabı ile bana kılavuzluk eden ve kitabı halen kütüphanem­de duran Turcomoney Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç ile yıllar sonra tanışmak ve dergisinde yazmak benim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Kazım bey, kısıtlı imkânlar ile başladığı bu yolda verdiği büyük emekler ve özverili çalışmalar­ıyla birçok büyük yayın organının önemli zorluklar yaşadığı ve kapanmak durumunda kaldığı bir ortamda pozitif yaklaşımıy­la Turcomoney’i ayakta tutmayı ve her geçen gün daha da geliştirme­yi başardı. Bu başarının en önemli sacayaklar­ından birisi de Turcomoney’de bir aile ortamı oluşturulm­ası oldu. Kazım Bey’in büyük emekleriyl­e Turcomoney bugün yazarları, editörleri ve yayına hazırlayan tüm unsurlarıy­la büyük bir aile haline geldi. Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödül Töreni kapsamında Turcomoney yazarların­a plaket verilmesin­i de bu aile ortamının bir yansıması olarak görüyorum. Bu bağlamda şahsıma da plaket takdim edilmesind­eki inceliği ve her zamanki pozitif yaklaşımı nedeniyle Kazım Bey’e teşekkürle­rimi sunuyorum. Bu aile hep birlikte Turcomoney’e katkı sağlamaya ve daha da iyi yerlere taşımaya devam edecek. Tüm Turcomoney ailesi ve okuyucular­ının yeni yılını kutluyor, Turcomoney’in her geçen gün daha da gelişerek uzun yıllar boyunca ülkemize değer katmasını diliyorum.

 ??  ?? ICBC Turkey Bank İç Kontrol ve Uyum Başkanı ve Turcomoney yazarı Gürdoğan Yurtsever, ödülü Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç’ın elinden aldı.
ICBC Turkey Bank İç Kontrol ve Uyum Başkanı ve Turcomoney yazarı Gürdoğan Yurtsever, ödülü Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç’ın elinden aldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye