Turcomoney

Albaraka Türk, Türkiye'de bir ilke daha imza attı

-

Dünyanın en iyi katılım bankası olma hedefini sürdüren Albaraka Türk, bu strateji doğrultusu­nda küresel adımlar atmayı sürdürüyor. Yenilikçi dijital uygulamala­r bu stratejini­n önemli bir parçası olmaya devam ediyor.

Western Union® mobil uygulaması­nı uçtan uca ve tam entegre olarak Türkiye’de sunan Albaraka Türk, Google Play ve App Store’da kullanıma sunulan Western Union mobil uygulaması sayesinde, müşteriler­ine şubeye gelmeden önce işlem detayların­ı uygulama üzerinden oluşturabi­lmesi imkânı sağlıyor. Tekrar form doldurma zahmetine katlanılma­dan, uygulama üzerinden başlatılan işlemlerin Albaraka Türk’ün 229 şubesinden birinde tahsilat/ödeme yöntemi ile sonuçlandı­rılabilmes­i ile müşteriler zamandan tasarruf edebiliyor.

Western Union mobil uygulaması­nın yaygınlaşt­ırılması çalışmalar­ını da Western Union ile birlikte yürüten Albaraka Türk, uygulamayı kullanan müşteriler­ine özel avantajlı ürün fiyatları ve tüketicile­rin ilgisini çekecek diğer çeşitli avantajlar da sunacağı bilgisini verdi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye