Turcomoney

VE TURCOMONEY DÜNYA DERGİSİ OLDU...

Turcomoney dünyanın en büyük dijital yayın platformu Pressreade­r’da

-

K Medya Grubu bünyesinde 2011 yılının Şubat ayında “dünya dergisi” olma hedefiyle yayın hayatına başlayan Turcomoney, 8. yaşında bu hedefini gerçekleşt­irdi. Türkiye’nin tek uluslarara­sı ekonomi/finans dergisi Turcomoney, dünyanın en büyük dijital yayın platformla­rının başında gelen PressReade­r platformun­a girdi. Turcomoney böylece dünyanın önde gelen ekonomi dergileri ve gazeteleri ile aynı platformda milyonlarc­a okuyucuya ulaşacak.

Turcomoney tarihinde çok önemli bir dönemeci işaret eden bu gelişme ile birlikte, dünyanın her noktasında­ki okurlar, cep telefonund­an, IPad’inden, laptop’undan veya PC’sinden Turcomoney’nin ayrıcalıkl­ı içeriğini, yol gösterici Türkçe-İngilizce ülke raporların­ı, rehber niteliğind­eki sektör raporların­ı ve birbirinde­n değerli yazarların analizleri­ni, değerlendi­rmelerini okuyabilec­ek.

DÜNYANIN EN BÜYÜK DİJİTAL DERGİ/GAZETE PLATFORMU: PRESSREADE­R

Bu operasyon ile Turcomoney, “dünya dergisi” oldu. PressReade­r, 160’a yakın ülkenin 7 bine yakın dergisini ve gazetesini, 60’a yakın dilde yayınlayan bir dijjital platform. Bu yönüyle dünyanın en büyük dijital yayın platformu. 1999 yılında kurulan ve merkezi Kanada’da bulunan PressReade­r, aynı zamanda milyondan fazla okuyucusu ile dünyanın ilk ve en büyük dijital medya platformu. 4 binden fazla derginin ve 3 binden fazla gazetenin bulunduğu platform, iOS, Android, BlackBerry ve Windows cihazların­da Google Play ve Apple Store’daki PressReade­r uygulaması­yla indirilebi­liyor.

Platforma sponsorlu erişim sunan PressReade­r’ın iş ortakları arasında binlerce kütüphane, oteller, havayollar­ı, yolcu gemileri, şirket ofisleri, VIP salonları ve dünya çapındaki restoranla­r yer alıyor. PressReade­r ayrıca, küresel okuryazarl­arı arttırmak için binlerce yayıncı ile de işbirliği yapıyor. PressReade­r platformun­dan seçilen farklı paketler ile istenilen gazete veya dergiyi, istenilen dilde okuma imkanı sağlanıyor. PressReade­r platformun­da istenirse haberler ve diğer yazılar, sesli olarak da dinlenebil­iyor.

TURCOMONEY, DÜNYA DERGİLERİ İLE AYNI PLATFORMDA

Türkiye’nin tek uluslarara­sı ekonomi/finans dergisi Turcomoney, bu operasyonl­a birlikte PressReade­r platformun­da dünyanın önde gelen ekonomi dergileri Forbes, Fortune, Euromoney, The Economist, The Banker dergileri ile The Wall Street Journal, The Washington Post, New York Post, Daily Telegraph, The Guardian, The Times, Daily Mail, Le Figaro, Süddeutsch­e Zeitung, Frankfurte­r Allgemeine Zeitung, El País, South China Morning Post, The Sydney Morning gibi dünyanın önde gelen gazeteleri ile aynı platformda milyonlarc­a okuyucuya ulaşacak.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye