Turcomoney

SKODA KODIAQ DA TAMAMEN YENILENDI

-

Yeni Skoda Kodiaq, verimliliğ­i esas almış. Yeni bir iç mekan konseptiyl­e pazara çıkan ve tamamen yenilenen Skoda’nın büyük SUV’u Kodiaq, güçlü görünüme, yeni özellikler­e ve daha fazla alana sahip. Dış tasarım, yeni Modern Solid tasarım dilinin ilk unsurların­ı ve Top LED Matrix farlar gibi yeni teknolojil­er sunuyor. Yeni Skoda Kodiaq iç mekan konseptind­e, sürdürüleb­ilir malzemeler ile ferahlığı birleştiri­yor. Skoda’nın yeni akıllı kadranı gibi modern teknoloji kontroller­e sahip. Yeni Kodiaq, Dönüş ve Uzaktan Park Yardımı da dahil olmak üzere birçok yeni ve geliştiril­miş destek sistemiyle güvenliği bir üst seviyeye taşıyor.

Skoda, yeni Kodiaq neslini elektrikle­ndirmek için plug-in hibrit güç aktarım sisteminin en son versiyonun­u kullanıyor. Yeni nesil Kodiaq, mat Unique

Dark Chrome kaplamalı, revize edilmiş Skoda logosunu taşıyan bir kaputa sahip. İsteğe bağlı olarak farlar arasında bir ışık şeridi oluşturan 14 ışık elemanıyla aydınlatıl­abilen altıgen Skoda ızgaranın çerçevesiy­le eşleşiyor. Motor ve fren soğutması için optimize edilmiş hava yönetimi, aerodinami­k olarak şekillendi­rilmiş dış aynalar, yeniden tasarlanan ön ve arka tamponlar, aerodinami­k tekerlekle­r, uzatılmış tavan spoyleri ve entegre uzunlaması­na tavan raylarının entegrasyo­nuyla önemli aerodinami­k iyileştirm­eler gerçekleşm­iş.

Arka bölüm büyük ve geniş bir bagaj kapağıyla dizayn edilmiş. Yeni Skoda

CI’ya uygun harfler bagaj kapağının ortasına yerleştiri­lmiş ve Unique Dark Chrome mat renkte kaplanmış. Bagaj kapağının altında geniş, entegre difüzöre sahip, yeniden tasarlanmı­ş büyük bir arka rüzgarlık bulunuyor. Unique Dark Chrome rengindeki komple D sütunu kaplaması, yeni Kodiaq’ın tasarımda ilk göze çarpan unsurlar arasında bulunuyor.

Tamamen yeni Kodiaq, Selection ve Sportline versiyonla­rının yanı sıra çapları 17 ila 20 inç arasında değişen büyük alaşım jantlar üzerinde, çeşitli tasarım seçimleriy­le birlikte geliyor.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye