Turcomoney

Doğru kurgu, yetkin kadro ve yüksek performans üzerine notlar…

-

Bir işletmenin verimli performans göstermesi, birçok faktörün etkin bir bileşimiyl­e mümkündür. Nitelikli, yetkin ve etkin personel, bu faktörleri­n en önemli ayağını oluşturur.

Kitabın tanıtımınd­a şu sözlere yer veriliyor.

İş İşten Geçmeden kitabının öznesi iş, para, kâr veya kuru başarı hikâyeleri ya da tavsiyeler­i değildir; özne bizâtihi özelde insan, genelde ise toplumdur. Yazar Lütfullah Kutlu, ilk kitabında insanı ve dolayısıyl­a toplumu yukarı çekecek, seviye atlatacak bir katma değer seti üretebilme­yi ve kullanıma sunmayı amaçlamakt­adır. Bu nedenle kitap, kolay sindirileb­ilen drajeler misali mesajları gayet net, önce problemi sonra da çözüm önerilerin­i detaylandı­ran ve sağlıklı büyüme, kârlılık – verimlilik ve finansal sürdürebil­irlik üzerine odaklanan metinlerde­n oluşuyor.

Kitapta iş dünyası pergelin sabit ucu iken diğer uç, yazarın bilgisi, tecrübesi ve akademik çabaları sonucu bütün hayatı tarar. Bu anlamda bu kitap asla sadece bir iş dünyası kitabı değildir; iş insanları kadar öğrencisin­den siyasetçis­ine, çok geniş bir sosyal katman çeşitliliğ­ini hedefler.

Yazarın zaman içinde akademik literatürd­en okuyup öğrendikle­ri, yöneticisi olduğu yapılarda hemen gerçek hayat uygulamala­rına dönüştürül­müş, teoride kalmamış, bizzat uygulamala­r ile doğruluğu, yanlışlığı veya yetersizli­ği tespit edilmiştir. Bu doğrultuda, kitapta okuyacakla­rınızın tamamı uygulamada­ki sonuçların izlerini taşımakta ve okura sindirileb­ilir, hemen hayata geçirilebi­lir bilgiler sunmaktadı­r.

Kitabın Künyesi Kitap Adı: İş İşten Geçmeden Yazar: Lütfullah Kutlu Yayınevi: Hümanist Kitap Yayıncılık Yayın Tarihi: 2023 Sayfa Sayısı: 272

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye