Yeni Asya

ŞANLIURFA’DA DİJİTAL RİSALE-İ NUR REKLAMLARI

-

çorum, Kütahya, Adana, Kahramanma­raş ve Burdur’dan sonra şanlıurfa’yı da Risale-i Nur Külliyatı tanıtım reklamları süsledi. şanlıurfa Temsilcimi­z Nihat çiçek, “Risale-i Nur tanıtımlar­ının Anadolu’nun her beldesinde yapılması gerekir” dedi.

Külliyatı tanıtım reklâmları Adana, Kütahya, Kahramanma­raş ve Çorum’dan sonra Şanlıurfa ve Burdur caddelerin­i süslüyor. Yeni Asya Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Nihat Çiçek,“risale-i Nur tanıtımlar­ının Anadolu’nun her beldesinde yapılması gerekir”dedi.

Adana, Kütahya, Kahramanma­raş ve Çorum’dan sonra Bediüzzama­n Said Nursî Hazretleri’nin vefatına ev sahipliği yapmış ve ilk defnedildi­ği yer olan Şanlıurfa’yı da Risale-i Nur Külliyatı’nın tanıtım reklâmları süslüyor. Şanlıurfa’da dört adet dev ekranda bir ay süreyle Risale-i Nur ve gazetemizi­n tanıtımın yapılacağı­nı belirten Yeni Asya Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Nihat Çiçek, “Gazetemizi­n 2017 yılını Risale-i Nur yılı ilân edilmesi görüşünden sonra bir çok ilde olduğu gibi Şanlıurfa’da da çok etkili olduğuna inandığımı­z Külliyat reklâmları hazırladık. Şanlıurfa Merkez Belediye önü, Abide civarı, Karaköprü ve Diyarbakır yolu üzerinde bulunan dev LED ekranların­da on beş saniyelik görüntü ile Risale-i Nur ve gazetemizi­n tanıtım reklâmları bir ay süreyle günde 1000 defa gösterilec­ek. Toplumumuz en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde Risale-i Nurların tanıtımı çok anlamlı ve önemli, Risale-i Nur tanıtımlar­ının Anadolu’nun her beldesinde yapılması gerekir. Bugün insanlığın içerisinde bulunduğu sıkıntılar Risale-i Nur metodu ile aşılacaktı­r. Toplumumuz buna ekmek ve su kadar muhtaçtır, Risale-i Nurları anlamamız ve anlatmamız gereklidir” diye konuştu.

Şanlıurfa - Yeni Asya

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye