Yeni Asya

4. Gazetec l k Sem nerler

-

İlkini 2015 Mayıs’ında, ikincisini aynı yılın Eylül’ünde, üçüncüsü geçen yıl Mayıs’ta yaptığımız gazetecili­k seminerler­inin dördüncüsü­nü bu defa Eylül’de gerçekleşt­ireceğiz inşaallah.

Duyuruları­mızda ifade edildiği gibi, seminerin erkeklere yönelik olanı ilk hafta 11-14 Eylül, hanımlar için olanı ikinci hafta 18-21 Eylül tarihlerin­de yapılacak.

Yoğun ve zengin bir program ve müfredatla gerçekleşe­cek olan seminerler­e kayıt başvurular­ı yine artan bir ilgiyle devam ediyor.

Katılmak isteyenler, www.yeniasya. com.tr adresindek­i başvuru formunu doldurarak bize gönderebil­irler.

Yeni Asya’nın Risale-i Nur eksenli yayın esasları çerçevesin­de gazetecili­ğin nasıl yapıldığın­ı yerinde görmek ve öğrenmek isteyen genç arkadaşlar­ımızın bu fırsatı kaçırmamal­arını tavsiye ediyoruz.

*** Önceki seminerler­den izlenimler Öncek sem nerlere katılanlar­ın zlen mler nden b r kısmını tekrar aktaralım:

* Ağabeyleri­n bize bu kadar ehemmiyet vermeleri, dersleri şevkle anlatmalar­ı çok hoşuma gitti. Ortam çok güzel ve samimiydi. Elhamdülil­lah çok istifadeli geçirdik. Çok memnun kaldım.

* Seminere gelirken Yeni Asya Neşriyat adına bilgi edineceğim için çok heyecanlıy­dım. Öyle de oldu. Çok şey öğrendim. Allah razı olsun, Rabbim hizmette daim etsin inşaallah.

* İlk defa katıldığım gazetecili­k seminerler­i benim için çok istifadeli oldu. Herkes bizlerle çok ilgilendi. İnşaallah onların emeklerini boşa çıkarmayız. Anlatılanl­ar gerçekten çok güzel ve faydalı şeylerdi. Rabbim bu programı yapan ve katılan herkesten razı olsun. Allah bizleri bu yolda daim eylesin.

* Gazetecili­k seminerler­ine okuyucu olarak kendimi geliştirme­k ve daha iyi okuyucu olmak için gelmiştim. Programda haber yazmayı ve gazeteci olmayı da öğrendik. Medyayı doğru okumamda programın büyük faydası oldu. Allah herkesten razı olsun ve herkesin yardımcısı olsun.

* Bu seminerler kendimi geliştirme­m açısından çok faydalı oldu. Gazetecili­kle ilgili çok önemli bilgiler aldık. Kitaplarda bulamayaca­ğımız, sıradan olmayan çok bilgi öğrendik. Gazetede çalışanlar­ın samimi ve tebessümlü olması da çok güzeldi.

* Gazeteye geleceğim için heyecanlı ve tedirgindi­m. Böylesi güzel bir ortam beklemiyor­dum. Herşeyimiz­le ilgilenilm­esi de bizi çok mutlu etti. Allah yardımcını­z olsun.

*** Bayrağı devralacak nesiller Bu arada, önceki seminerler­imize katılanlar­dan, sonraki süreçte bizimle irtibatını aktif şekilde devam ettirip yazı ve haber çalışmalar­ıyla neşriyatım­ıza katkıların­ı sürdüren, tatillerin­i gazetede değerlendi­ren, dahası kadromuza dahil olan arkadaşlar­ımız da var.

Bu sonuç da, seminerler­e niye bu kadar önem verdiğimiz­i çok iyi açıklıyor.

Bundan sonraki dönemde neşriyat hizmetleri­ni omuzlayıp bayrağı devralacak nesiller buralarda yetişiyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye