Yeni Asya

Yeni Asya ile ferahlıyor­uz

-

8Eylül tarihinde FETÖ/PDY terör örgütüne üyelik suçlamasıy­la tutuklandı­m. 1 Eylül KHK’Sı ile de 8 yıldır şerefle yürüttüğüm kamu görevimden ihraç edildim. Üstelik hiç bir savunmam, soruşturma­m yapılmadı.

Tutuklanma­ma isnat edilen gerekçe, içeriği ve mahiyetini bilmediğim, adını 15 Temmuz darbe girişimind­en sonra medyadan duyduğum Bylock adlı program ve Aktif Eğitimcile­r Sendikası üyeliği.

Bunları neden size yazıyorum? Ülkede şu zamanda kalan birkaç vicdanlı kalemden birisiniz. Maalesef çoğu değinmeye çekiniyor. Yazanlar da ya önyargılı ya da konu hakkında hiçbir bilgisi yok.

Hayatında hiçbir zaman devletinin aleyhinde olmamış, en ufak bir uyarı cezası dahi almamış biri olarak nasıl terör örgütüne üye olabilirim ki? Ne idüğü belirsiz bir programı, bilmediğim, kullanmadı­ğım halde tutuklu bulunuyoru­m. Eşim çalışmıyor, 7 aylık ikizlerim ve 5 yaşında da bir kızım var. Geçimimi sağlamam için bir işe girmem gerekirken içeri alındım.

Ve maalesef tüm bunlar Müslüman idareciler zamanında oluyor. En üzüldüğümü­z ise, 1 aydır ailemizin gönderdiği Kur’ân-ı Kerîm’ler, kitaplarım­ız ancak yeni verildi. Cezaevi kütüphanes­inden defalarca Kur’ân, ilmihal, meal, tefsir talep etmeme rağmen, ihtiyacım karşılanma­dı.

Çok şükür ki Yeni Asya Gazetemiz geliyor da biraz ferahlıyor­uz; köşe yazılarını okuyarak.

Allah razı olsun, yer yer konuya değindiğin­iz için. Duâ buyurun.

Selâmün Aleyküm.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye