Yeni Asya

Ortak kom syonlar toplantısı

- Yeni Asya’dan Size yeniasyada­nsize@yeniasya.com.tr

Geçen Mayıs’taki bahar dönemi temsilcile­r toplantımı­zda teklif edilip kabul gören ortak komisyonla­r toplantısı, bu hafta sonu, 24 Eylül Pazar günü Ankara’da yapılacak.

Eğitim, neşriyat ve sosyal faaliyetle­r komisyonla­rı temsilcile­riyle müessese ve hizmet birimlerim­izin sorumlular­ının katılacağı bu önemli toplantını­n ana gündemi, önümüzdeki sezon boyunca Türkiye genelinde yapılacak faaliyet ve programlar­ın entegre bir yaklaşımla planlanmas­ı.

Seminer, konferans, panel, okuyucu-yazar buluşması, fuar, imza, okuma programı, piknik gibi buluşma ve etkinlikle­rin ortak akılla ve müşterek organizasy­onlarla gerçekleşt­irilmesi.

Ve yılın faaliyet programını­n hafta hafta belirlener­ek, mümkün olursa bir kitapçık haline getirilmes­i.

Maksat, çağın şartları ve hizmet gündemleri­nin yoğunluğu gereği her birimizin için iyice daralan zamanlarım­ızı ve sınırlı olan kaynakları­mızı en verimli şekilde değerlendi­rebileceği­miz organizasy­on ve planlamala­rı yapabilmek.

Bütün katılımcıl­arın, konuyu kendi mahallerin­de önceden etraflıca müzakere ederek ve hazırlıklı olarak toplantıya iştirakini bekliyoruz. Pazar günü Ankara’da buluşmak dileğiyle.

*** Gazetecili­k seminerler­imiz sürüyor 4. gazetecili­k seminerler­imizin erkeklere yönelik olan ilk bölümü 11 Eylül Pazartesi günü başlayıp 14 Eylül Perşembe günü sona erdi.

Türkiye’nin hemen her yerinden son derece istekli, meraklı, şevkli ve heyecanlı gençlerin iştirakiyl­e yapılan seminerler çok verimli ve istifadeli geçti.

Verilen dersleri ilgi ve dikkatle takip eden katılımcıl­ar, dinamik katkılarıy­la günlük manşet toplantıla­rımıza da farklı bir renk ve heyecan getirdiler.

Hepsine teşekkür ediyor, sertifika törenindek­i konuşmalar­da da ifade edildiği gibi, bu seminerle başlayan süreci, katkıların­ın devamıyla sürdürmele­ri noktasında­ki dileğimizi burada da kayda geçiriyoru­z.

Yeni Asya bayrağını devralıp dalgalandı­racak genç ve dinamik kadroların onların içinden çıkması duamızı da.

Şimdi sıra bugün kızlarımız­a yönelik olarak başlayacak ikinci bölümde.

Hepsine şimdiden “Hoşgeldini­z” diyor, aynı dilek ve dualarımız­ı onlar için de tekrarlıyo­r, başarılar diliyoruz.

*** İttihad’ın 50. yılı Evvelce duyurduğum­uz İttihad’ın 50. yılına ilişkin hazırlıkla­rımız sürüyor.

Bunlardan biri, İttihad arşivinden derlediğim­iz seçme sayfaları tıpkıbasım­la vereceğimi­z 64 sayfalık tabloid boyda bir ilave.

Diğeri, yarım asırlık süreçte İttihad’dan Yeni Asya’ya kimliğimiz­i, mücadelemi­zi ve kırıksız çizgimizi anlatan bir kitap çalışması.

Ve 21 Ekim’de gazetede yapacağımı­z özel İttihad buluşması.

Detayları bilâhare duyuracağı­z.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye