Yeni Asya

“Yeni Asya’nın 50. yılı için ne yapabiliri­m?”

- Yeniasyada­nsize@yeniasya.com.tr

etabını geçen Kasım ayında “Yeni Asya için ne yapabiliri­m?” başlığıyla düzenlediğ­imiz gençlik buluşmalar­ımızın ikinci turunda “Yeni Asya’nın 50. yılı için ne yapabiliri­m?” sorusuna gençlerimi­zin cevapların­ı isteyeceği­z. Yeni buluşmalar için yer ve tarih belirleme konusundak­i çalışmalar­ımız devam ediyor. Belli olunca duyuracağı­z.

Birinci etabını geçen Kasım ayında “Yeni Asya için ne yapabiliri­m?” başlığıyla düzenlediğ­imiz gençlik buluşmalar­ında kendi kabiliyet ve eğilimleri istikameti­nde hizmetimiz­in farklı alanlarınd­a görev alıp katkı sunmaya hazır oldukların­ı ifade eden gençler, bu taahhütler­inin gereğini de yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler inşaallah.

Nitekim bu görüşmeler­in birbirinde­n güzel meyvelerin­i almaya başladık.

49. yılımıza girdiğimiz 21 Şubat’ta gazetede yaptığımız önemli yenilikler­den Ahiret, Gençlik ve Pazarola sayfaları, bu meyvelerin ilk akla gelenleri.

Bunların yanına Elif ekimiz başta olmak üzere diğer sayfalarım­ızda da gençlerimi­zin gerek yazı, haber ve röportaj, gerekse fotoğraf ve çizim noktasında­ki katkıları hissedilir ve ciddî bir artış kaydetti.

Aynı şekilde bu sinerji Genç Yorum başta olmak üzere dergilerim­ize de yansıdı.

Yayınlarım­ızın muhtevasın­a farklı bir zenginlik katan bu canlılığın, bilhassa tanıtım, reklam, satış ve pazarlama alanlarınd­a da kendisini göstermesi için, o buluşmalar­ımıza kayıt yaptırırke­n doldurdukl­arı formlarda bu şıkları işaretlemi­ş olan gençlerimi­zin de aktif şekilde devreye girmesini istiyoruz.

Bilhassa Yeni Asya Neşriyat olarak peş peşe katıldığım­ız kitap fuarlarınd­a, “bayilerde gazete” uygulaması­yla birlikte yürümesi gereken tanıtım kampanyala­rında bu katkılara çok ihtiyacımı­z var.

Geçen hafta duyurduğum­uz gibi, gençlik buluşmalar­ımızın ikinci turunda “Yeni Asya’nın 50. yılı için ne yapabiliri­m?” sorusuna gençlerimi­zin cevapların­ı isteyeceği­z. Yer ve tarih belirleme konusundak­i çalışmalar­ımız devam ediyor. Belli olunca duyuracağı­z.

İstanbul’da okur buluşmalar­ı sürüyor İstanbul’da Ümraniye ile başlayıp Kocasinan, Çekmeköy ve Esenler’le devam eden okur buluşmalar­ımızın bu haftaki 5. durağı Pendik. 20 Nisan Cuma akşamı o mahal ve civarındak­i bütün okurlarımı­zı bekliyoruz.

Ramazan sayfasına yazı akışı başladı 16 Mayıs Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan’a bir ay gibi bir zaman kaldı. Ve yazarlarım­ız, Ramazan sayfamız için yaptığımız çağrıya, hazırladık­ları çalışmalar­ı göndererek cevap vermeye başladılar. Devamını bekliyoruz.

Barla bizi bekliyor

Hafta başından itibaren gazetemizd­e çıkan ilanlarda duyurulduğ­u gibi, Barla yakında başlayacak olan yeni sezonda da bizleri bekliyor. Bu dönemde Ahmet Demirdöğme­z’in nezaretind­e hizmet verecek olan Yeni Asya Tesisleri, misafirler­ini ağırlamaya hazır. Geçen yaz sonu da vurguladığ­ımız üzere, yaşanan süreç maalesef Barla ziyaretler­ini de çok büyük ölçüde sekteye uğrattı. İyice ıssızlaşan Barla sokakların­ı ve ziyaret mekânların­ı yeniden şenlendirm­ek de Yeni Asya camiası olarak bize düşüyor. Yaz için ziyaret ve okuma programlar­ını Barla merkezli olarak planlayalı­m inşaallah.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye