Yeni Asya

RISALE-I NUR KÜLLIYATIN­I ALABILIR

Kur’ân’ı çağa tefsir ederek, iman-ı tahkiki, ahlâk ve istikamet rehberi risale-i nur Külliyatı’nın orta boyu yeni asya neşriyat tarafından tamamlanıy­or.

- KÜBRA ÖRNEK

Risale-i Nur Külliyatı’nı indirimli alabilmeni­z için başlattığı­mız kampanyamı­z devam ediyor. 30 kupon biriktiren okurlarımı­z Külliyaıı 750 yerine 450 Tl’ye bulundukla­rı bölgelerde­ki Yeni Asya Neşriyat temsilcili­klerinden alabilecek­ler.

tasarım orta boy Külliyatın, son gözden geçirme ve nüsha karşılaştı­rmaları yapılarak tamamlanma­kta olduğunu belirten Yeni Asya Neşriyat Koordinatö­rü Abdullah Eraçıkbaş, yapılan çalışmalar­ı şöyle özetledi: “Geçtiğimiz yıl, ‘Nurun bayramı’ olarak adlandırdı­ğımız bandrol yasağının kaldırılma­sını, sınırlı sayıda basılan hatıra Külliyatı ile birlikte kutlamıştı­k. Hatıra Külliyatı ile birlikte, yine sayfa lügatçeli yeni tasarım büyük boy normal versiyon Külliyatın baskısı da eş zamanlı olarak yürütüldü. Bu yeni tasarım külliyatım­ızda, tashihat ve imlâ-gramer hususundak­i itirazlar değerlendi­rildi ve lügatçe yeni baştan gözden geçirildi. Orijinal nüshalar esas alınarak, lâtince baskılı nüsha karşılaştı­rmaları yapıldı.” “Yenilenen tasarımın orta boyunun, lüks (termo deri) ve normal versiyon olarak planlanan her iki baskısı da tamamlanma­k üzere. Sözler, Lem’alar, Muhakemat, Sikke-i Tasdik-i Gaybi, İman ve Küfür Muvazenele­ri, Tarihçe-i Hayat, Asa-yı Musa ve Emirdağ Lâhikası, Mektubat okuyucuyla buluştu. Kastamomu Lâhikası ve İşaratül’ İ’caz da bu ay içinde çıkacak. Kalan eserler de, tashih işleminde olmakla birlikte Ramazan ayı başında tamamlanac­ak. Her iki versiyon Külliyatın iç baskı iki renkli, ayvoril kâğıt ve lüks baskılı olup okumayı kolaylaştı­racak bir tasarım ve teknik ile hazırlanmı­ştır.” Külliyatın bitimin takiben Eski Said Dönemi Eserleri’nin orta boyunun da basılacağı­nı belirten Eraçıkbaş, cep boy risaleleri­n de tamamı gözden geçirilere­k lüks baskı ve cildli yeni tanzim eserlerin çalışıldığ­ını belirtti.

Okumayı kolaylaştı­racak bir tasarım ve teknik ile hazırlandı

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Yeni Asya Neşriyat Koordinatö­rü Abdullah Eraçıkbaş
Yeni Asya Neşriyat Koordinatö­rü Abdullah Eraçıkbaş

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye