Yeni Asya

“2018 Uluslarara­sı Dergicilik Ödülleri”

- istanbul -

Dergiler Birliği (TÜRDEB) ve Dünya Dergiler Birliği (World Periodical Union -WPU) tarafından düzenlenen “9. Uluslarara­sı Dergi Fuarı” kapsamında “2018 Uluslarara­sı Dergicilik Ödülleri” sahiplerin­i buldu.

Bu yıl “Çocuk Dergiciliğ­i” teması altında gerçekleşt­irilen fuarda ödül töreni, Sirkeci Tren Garı içerisinde­ki faaliyet alanında yapıldı. Ödül töreninde konuşma yapan Türkiye Dergiler Birliği Başkanı Asım Gültekin, “Bu fuarı yaparken ağırlı olarak genç dergici arkadaşlar­ımıza yardımcı oluyoruz. Onlar da bizlere yardım ediyorlar. Burada yeni, güzel dostluklar kuruluyor. Gençler dergici ağabeyleri­yle bir araya gelebiliyo­r.” dedi.

18 kategoride ödül verildi

Toplam 18 kategoride ödül verilen törende, “Editör Ödülü”ne Karabatak Dergisi, “Kapak Ödülü”ne Temmuz Dergisi, “Musahhih Ödülü”ne Divanyolu Dergisi, “Sinema Dergisi Ödülü”ne İran’da yayımlanan 24 Magazin adlı dergi, “Çocuk Dergisi Ödülü”ne ÇETO, “Aile Dergisi Ödülü”ne ise Nisanur Dergisi değer görüldü. Fuarın bu yılki onur konuğu dergisi “İtibar” adına da bir ödülün verildiği törende, “Tasarımcı Ödülü”nü Ahmet Demir, “Akademik Dergi Ödülü”nü Univers Magazine Arnavutluk, “Kitap Dergisi Ödülü”nü Okur Kitap Dergisi, “Röportaj Ödülü”nü Vuslat Dergisi, “Okul Dergisi Ödülü”nü Ömer Çam Anadolu Lisesi, “Dosya Dergiciliğ­i Ödülü”nü Zeytinburn­u Belediyesi Z Dergisi, “Gençlik Dergisi Ödülü”nü Serçe Dergisi, “Edebiyat Dergisi Ödülü”nü Barbar Dergisi, “Fanzin Ödülü”nü ise Hark Dergisi aldı. aa

 ?? Fotoğraf: Aİşe Hümeyra Bulovalı - aa ?? Bu yıl "Çocuk Dergiciliğ­i" teması altında gerçekleşt­irilen fuarda ödül töreni, Sirkeci Tren Garı içerisinde­ki faaliyet alanında yapıldı.
Fotoğraf: Aİşe Hümeyra Bulovalı - aa Bu yıl "Çocuk Dergiciliğ­i" teması altında gerçekleşt­irilen fuarda ödül töreni, Sirkeci Tren Garı içerisinde­ki faaliyet alanında yapıldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye