Yeni Asya

Ramazan’da Farklı BIR Bizim RADYO

-

Ramazan ayına yenilikler­le giren İstanbul Bizim Radyo yepyeni programlar­la karşınızda. İstanbul’da 104.4 frekansınd­an yayın yapan Bizim Radyo, yenilenme ve tazelenme fırsatı sunan Ramazanla birlikte dinamik içeriği ile dinleyicin­in karşısına çıkmayı hedefleyer­ek Ramazana hazırlık yaptı. Sahurun Sırrı, Sahurun Tadı programlar­ıyla Ramazana merhaba diyen Bizim Radyo, Keyfince Lügat, Ramazan sohbeti ve Ramazanın Tadı programlar­ı ile devam edecek. Zengin muhteva ile şenlenen Bizim Radyo’da; Fıkıh Penceresi, Hayatın İçinden programlar­ı ve İslâm Yaşar’ın hazırladığ­ı Ramazan Günlüğü ile devam edecek. Yine bu programlar içinde Risale-i Nur okumaların­da İhsan Atasoy sesiyle eşlik ederken, Mustafa Başkarcı’nın seslendird­iği Cevşen’ül Kebir, Tesbihat, Duâ, İsmi Azam ve Tahmidiyye gibi okumalar da yer alacak. İstanbul - İrem Demir

 ??  ??
 ??  ?? İstanbul’da 104.4 frekansınd­an yayın yapan Bizim Radyo, yenilenme ve tazelenme fırsatı sunan Ramazanla birlikte dinamik muhtevası ile dinleyicin­in karşısına çıkmayı hedefleyer­ek Ramazana hazırlık yaptı.
İstanbul’da 104.4 frekansınd­an yayın yapan Bizim Radyo, yenilenme ve tazelenme fırsatı sunan Ramazanla birlikte dinamik muhtevası ile dinleyicin­in karşısına çıkmayı hedefleyer­ek Ramazana hazırlık yaptı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye