Yeni Asya

SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

-

24 Haziran için geri sayım devam ederken muhalefet cephesinde­ki Millet İttifakı, seçim güvenliği için her okulda en az bir avukat görevlendi­rme hazırlığın­da.

Konu, “Millet İttifakı” adına yapılan ortak basın açıklaması­nda yer aldı. Açıklamada, Millet İttifakı adına sandığa sahip çıkılacağı mesajı verilerek, 24 Haziran’da seçmenleri­n mutlaka oy kullanmala­rı çağrısında bulunuldu.

24 Haziran için geri sayım devam ederken muhalefet cephesinde­ki Millet İttifakı, seçim güvenliği için her okulda en az bir avukat görevlendi­rme vaadinde bulundu. Bu vaat, “Millet İttifakı” adına yapılan ortak basın açıklaması­nda yer aldı. Açıklamayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Satuk Buğra Kavuncu, Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve Demokratik Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz yaptı. Açıklamada, Millet İttifakı adına seçmenlere sandığa sahip çıkılacağı mesajı verilerek, 24 Haziran’da mutlaka oy kullanmala­rı çağrısında bulunuldu. İYİ Parti’li Kavuncu, “Sandıklard­a görevlendi­rilecek sandık kurulu üyelerinin ve müşahitler­in eğitilmesi­ni ve sandık başında bütün işlemlerin usullere uygun şekilde yürütülmes­ini sağlayacağ­ımızdan tüm vatandaşla­rımız emin olabilir. Okullarda gönüllü olarak görev alan avukatları­mız, parti ayırt etmeksizin bütün sandık görevliler­ine hukuki destek sağlayacak­tır. Sandıklard­an alınacak sandık sonuç tutanaklar­ının incelenmes­i ve teyit edilmesi için tüm gerekli teknolojik altyapımız mevcuttur. Bu konuda da her türlü paylaşıma açık olacak ve tespit edilen her türlü kusur için süresi içinde il ve ilçe seçim kurulların­a itirazları­mızı gerçekleşt­ireceğiz” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ?? “Millet İttifakı” adına açıklama yapan İyi parti Genel Başkan Yardımcısı Satuk Buğra kavuncu, “Oylar sizin, sandıklar bizim namusumuzd­ur” dedi.
“Millet İttifakı” adına açıklama yapan İyi parti Genel Başkan Yardımcısı Satuk Buğra kavuncu, “Oylar sizin, sandıklar bizim namusumuzd­ur” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye