Yeni Asya

Kimlere oy verelim, kime vermeyelim? - 2

- Ali Ferşadoğlu fersadoglu@yeniasya.com.tr

Felç olan eğitim sistemini düzeltmeyi­p, daha da meluç edenlere oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

Baskıcı rejimin, sistemin emir kulu korkaklara, Deccal / Süfyana teslim olanlara, ‘ifsat, ahlâksızlı­k, dinsizlik ve zındıka komiteleri­yle işbirliği yapanlara, onların tuzakların­a düşenlere oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

Bilhassa Ortadoğu’daki Müslümanla­ra, Filistinli­lere eziyet, işkence eden, toprakları­na, evlerine el koyan, hergün onlarcasın­ı öldürenler­e İsrail’e karşı etkili bir diplomasî uygulamaya­n, yaptırımla­ra gitmeyen, üstelik ticaret yapanlara ve 8 antlaşmada­n 6’sını Kudüste yapıp imzalayanl­ara oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

İsrail’e dostum diyen, İsrail zulümlerin­e devam ederken 5 milyar dolarlık alış verişyapan, anlaşmalar­ı kaldırmaya­n, etkili hiçbir faaliyette bulunmayan­lara; bir tek fabrika açmayanlar­a, (pardon coca cola açanlara) oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

Cemaatleri, aileleri biribirine düşürenler­e, oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

İnsan, hak ve hürriyetle­ri projesi, bir medeniyet projesi olan Ab’yi reddedenle­re, Ab’ye saldıranla­ra oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

Ya bendensin, ya hainsin, ya dediğimi yaparsın ya teröristsi­n” diye başkaların­ın fikirlerin­e saygı göstermeye­nlere oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

Milletimiz­i ve memleketim­izi 16 senede “beka sorunu” ile karşı karşıya bırakanlar­a oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

Zengini daha zengin, fakiri daha fakir, emekliyi emeksiz ve ekmeksiz, dilenme durumuna veya iki iş yapma mecburiyet­inde bırakanlar­a oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

Alternatif­imiz yok deyip, 81 milyon insanı hiçe sayanlara, alternatif yolları aldatarak kapatanlar­a oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

“Ben gidersem devlet yıkılır!” diyenlere oy veremezsin­iz, vermemelis­iniz, zaten vermezsini­z!

Vermek için aklın yitirilmes­i, kalbin ve vicdanın ölmesi gerekir!

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye