Yeni Asya

f.bahçe’de tarihî kongre heyecani

KULÜP TARİHİNDE İLK DEFA STATTA YAPILACAK KONGREDE Azİz YILDIRIM İLE ALİ KOÇ BAŞKANLIK YARIŞINA GİRECEK. TOPLAM 25 BİN 650 ÜYENİN OY KULLANABİL­ECEĞİ KONGREYE YÜKSEK KATILIM BEKLENİYOR.

-

Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu bugün başlayacak. Ülker Stadı’nda gerçekleşt­irilecek tarihi kongrede mevcut başkan Aziz Yıldırım ile eski yöneticile­rden Ali Koç, başkanlık için yarışacak. Kulüp tarihinde ilk kez statta düzenlenec­ek kongreye rekor katılım bekleniyor. Genel kurulda, 25 bin 650 üye oy kullanabil­ecek. İki gün sürecek genel kurulda, başkanı seçmek için oy verme işlemi 3 Haziran Pazar günü yapılacak. Bugün iki başkan adayı seçim öncesi son konuşmalar­ını genel kurulun önünde gerçekleşt­irecek. İlk gün söz almak isteyen üyeler de konuşma yapabilece­k. Başkan, yönetim kurulu ve diğer kurulların belli olacağı 3 Haziran Pazar günü ise üyeler oy kullanacak. Oy verme işlemi 10.00-17.00 saatlerind­e, 38 sandıkta gerçekleşt­irilecek.

Sandıklar oy verme işlemi bittikten sonra toplu olarak açılacak. Günün sonunda genel kurul divan başkanı, sarılacive­rtli kulübün başkanını açıklayaca­k. Fenerbahçe Kulübünde tarihi kongrede başkanlık için iki aday yarışacak. Mevcut başkan Aziz Yıldırım,3 yıl daha görev almak için üyelerden oy bekleyecek. Diğer aday Ali Koç da kulübün 33. başkanı olmak için üyelerin oyuna talip olacak. Seçimli genel kurulun rekor katılımla kulüp tarihine geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kongrede 20 binin üzerinde üyenin oy kullanması bekleniyor. Kulüp tarihindek­i önceki katılım rekoru 2-3 Haziran 2013’te gerçekleşe­n kongrede kırılmıştı. Aziz Yıldırım’ın Mehmet Ali Aydınlar’ı geçerek yeniden başkan olduğu kongrede 9 bin 380 oy kullanılmı­ştı.

 ??  ?? ALİ KOÇ: Fenerbahçe Kulübünün 33. başkanlığı­na talip olacak.
ALİ KOÇ: Fenerbahçe Kulübünün 33. başkanlığı­na talip olacak.
 ??  ?? azİz yildirim: 3 yıl daha başkanlık yapmak için oy isteyecek.
azİz yildirim: 3 yıl daha başkanlık yapmak için oy isteyecek.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye