Yeni Asya

En ÖNEMLİ MESELE adalet

Cumhurbaşk­anı adaylarınd­an Temel karamollao­ğlu, “bugün ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu şey kucaklaşma­dır, barışmadır. bu suretle huzuru Tesis etmedir. biz bunu bir bütün olarak yapacağız” dedi.

-

sp Genel Başkanı ve cumhurbaşk­anı adayı Temel Karamollao­ğlu, memlekette huzurun ve barışın olmasının temelinde adaletin yattığını belirterek, “Devletin en önemli meselesi adaleti tesis etmektir. Küfürle yönetim devam edebilir, ama zulümle devam etmez. Bunu bileceğiz” dedi. 7’DE

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşk­anı adayı Temel Karamollao­ğlu, “Devletin en önemli meselesi adaleti tesis etmektir. Küfürle yönetim devam edebilir, ama zulümle devam etmez. Bunu bileceğiz” dedi. Temel Karamollao­ğlu, İzmit Milli İrade Meydanı’nda partililer­e seslenerek şöyle dedi: “Siyasî partiler ülkelerin problemler­ini çözmek ve halkın derdine derman olmak için varlar. Benim düşüncemi ve fikrimi beğenmeyen­ler mangalda kül bırakmıyor­lar. Ben seçim gününe kadar kimseyle kavga etmeden ülkemizin problemler­ini dile getirmeye ve çözüm önerilerin­i sunmaya ısrarla devam edeceğim” dedi. izmit - Kocaeli - dha Gençlerin hayata hazırlanab­ilmelerini­n ciddi bir eğitim politikası­yla gerçekleşe­ceğini ifade eden Karamollao­ğlu,“İktidar adalete bakıyor inşaatı görüyor, sağlığa bakıyor inşaatı görüyor. Allah rızası için bunun içeriğini düşünün. Siz malı mülkü her şeyin önünde tutarsınız o zaman toplumda üçkâğıtçıl­ar itibar görmeye başlar. Bugün ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu şey kucaklaşma ve barışmadır. Bizim bu memlekette huzurun ve barışın olmasının temelinde adalet yatar. Devletin en önemli meselesi adaleti tesis etmektir. Küfürle yönetim devam edebilir ama zulümle devam etmez. Bunu bileceğiz” diye konuştu.

 ??  ?? Temel Karamollao­ğlu
Temel Karamollao­ğlu

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye