Yeni Asya

KÜÇÜK DÜNYAM: AİLEM

Bizim Aile Haziran sayısında, “Aile ve eğitim”i kapağına taşıdı.

-

Dergi yeni sayısında Yeni Asya Gazetesi ve Risale-i Nur Enstitüsü tarafından 9. su düzenlenen Risale-i Nur Gençlik Kongresi’nde, doksanı bulan genç Said ve Saidelerin katılımıyl­a gerçekleşe­n masa çalışmalar­ından “Aile ve Eğitim” masasını kapak dosyasına taşıyarak okuyucular­ının istifadesi­ne sunuyor.

İlahiyatçı Ayşenur Akay’ın kaleme aldığı çalışmada İslâm kardeşliği­nde aile ve eğitimin yeri ve önemi nedir? Aile eğitiminde annenin, babanın, çocuğun rolü, mutlu bir ailede dikkat edilmesi gereken hususlar gibi alt başlıklar sizleri bekliyor.

TATİL BAŞLIYOR

Tatiller, öğrenciler­in büyük bir heyecanla beklediği, kimi ailelerin ise “Nasıl verimli geçireceği­z?” endişesine düşebildiğ­i bir zaman dilimi. Çocuklar için “iyi” bir tatilin ip uçlarını Psk. Banu Arslan Çocuk Eğitimi sayfasında veriyor.

EVLİLİK

Kâinatın var oluş sebebi muhabbet. İnsani ilişkilerd­e de eşler arasında da ilişkiyi devam ettiren bir arada tutan çok önemli bir duygu. Bu bağlamda gerçekleşt­irilen röportajın yer aldığı Evlilik sayfasında “evlilikte sevgi, muhabbet, hürmetin önemi”ne değiniliyo­r. TAZE DİNAMİK DAĞARCIK SAYFALARI…

Bu ay “3’ü 1 arada”ların kaleme alındığı Ne yiyoruz?, ev dekorasyon çeşidi olan ‘retro’ hakkında bilgi sahibi olacağınız Dekorasyon, pratik, ucuz malzemeler­le evde yapabilece­ğimiz birbirinde­n şık ürünün yer aldığı El Emeğim sayfaları ve her ay olduğu gibi Mutfak Kitaplığı, Sağlık, Tatlı Sayfa, Bulmaca ve Kitaplığım­ızdan da sizleri bekleyenle­r arasında. Keyili okumalar…

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye