Yeni Asya

Parlamente­r sistemi daha sağlam kuracağız

İYİ PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşk­anı ADAYı meral Akşener, “Parlamente­r sİstemİ DAHA sağlam BİR şekİlde İnşa edeceğİz” dedİ.

- Sayfa 7’De

iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener:“24 Haziran’da bir karar vereceksin­iz, ya bu devran devam edecek ya da her şey değişecek. Parlamente­r sistemi daha sağlam bir şekilde inşa edeceğiz.” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ­lu : “Bizim eskiye dönme gibi bir düşüncemiz yok. Biz, çağdaş ve uygar bir demokratik parlamente­r sistem inşa etmek istiyoruz.”

İYİ PARTİ Genel Başkanı ve cumhurbaşk­anı adayı Meral Akşener, Rize’den kara yoluyla geldiği Gümüşhane’de düzenlenen mitingde partililer­e hitap etti. “Dileğim ve umudum o dur ki Gümüşhane’den, Meral Akşener çıksın” diyen Akşener, “Parlamente­r sistemi daha sağlam bir şekilde inşa edeceğiz” diye konuştu. Akşener şöyle devam etti; “Sizin yaptığınız her hatanın sonucunu bu vatan evlatları canıyla ödüyor. 24 Haziran’da bir karar vereceksin­iz, ya bu devran devam edecek ya da her şey değişecek. Çocuklara, kadınlara uzanan elleri yakacağım! Gençlerimi­z iş bulacak. Parlamente­r sistemi daha sağlam bir şekilde inşa edeceğiz. Akp’den kağıt götürmeden çocukların­ız uzman çavuş olamıyor, taşeron işçi olamıyor. Çocukların cebinde 1 TL var. Senin çocuğunun cebinde 2 lira varken, bakan çocukların­ın cebinde 2 trilyon varsa bu düzen değişecek! Bakan çocukların­ın değil vatan çocukların­ın yanında duracağız!”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşk­anı adayı Meral Akşener
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşk­anı adayı Meral Akşener

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye