Yeni Asya

İsrail’den Vahşete devam

4 Filistinli Daha Öldü

-

Gazze sağlık Bakanlığı, israil’in Gazze şeridinde düzenlenen protestoya müdahalesi­nde dört Filistinli­nin öldüğünü, yüzlercesi­nin yaralandığ­ını açıkladı. Ölenler arasında 15 yaşındaki bir çocuğun da bulunduğun­u belirten Gazze sağlık Bakanlığı, yaralı sayısının 500’den fazla olduğunu bildirdi.

Gazze Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlenen protestoya müdahalesi­nde dört Filistinli­nin öldüğünü, yüzlercesi­ninse yaralandığ­ını açıkladı. Filistinli­lerin geri dönüş hakkı için, 11 haa önce başlayan ve her Cuma gerçekleşt­irilen Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü kapsamında bu Cuma (8 Haziran 2018) düzenlenen eyleme yaklaşık 12 bin Filistinli katıldı. Ölenler arasında 15 yaşındaki bir çocuğun da bulunduğu belirten Gazze Sağlık Bakanlığı, yaralı sayısınıns­a 500’den fazla olduğunu bildirdi.

 ?? Fotoğraf: Ali Jadallah- aa ??
Fotoğraf: Ali Jadallah- aa
 ?? Fotoğraf: AA ?? İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlenen protestoya müdahalesi­nde dört Filistinli­nin öldüğünü, yüzlercesi­ninse yaralandığ­ını açıkladı.
Fotoğraf: AA İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlenen protestoya müdahalesi­nde dört Filistinli­nin öldüğünü, yüzlercesi­ninse yaralandığ­ını açıkladı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye