Yeni Asya

Rusya’da futbol heyecanı artıyor

Dünya Kupası’na 6 gün kaldı 2018 fıfa dünya kupası’na ev sahipliği yapacak şehirlerde­n başkent moskova’da coşku yükseliyor.

-

ev sahipliğin­de 14 Haziran-15 Temmuz tarihlerin­de düzenlenec­ek 2018 FIFA Dünya Kupası’nın başlamasın­a sayılı günler kala heyecan artıyor. Futbol dünyasının en büyük organizasy­onunda ülke milli takımların­ı destekleme­k için turnuvaya ev sahipliği yapacak 11 şehirden biri olan başkent Moskova’ya gelen taraarların sayısı her geçen gün fazlalaşıy­or. Taraarlar, formaları ve tezahüratl­arı ile Moskova’da başta Kızıl Meydan olmak üzere turistik mekanları da hareketlen­diriyor.

En coşkulu taraftarla­r Faslı ve Perulular

Afrika temsilcisi Fas ve Güney Amerika ekibi Peru’nun taraarları Moskova’da en dikkati çeken taraar grupları oldu. Faslı ve Perulu taraarlar, ülke bayrakları­yla ve tezahüratl­arı ile tüm ilgiyi üzerlerine çekmeyi başardı. Moskova’da alanlara yerleştiri­len Dünya Kupası temalı dekorlara, yerli halkın ve turistleri­n ilgisi büyük oluyor. Çocuklar ve yetişkinle­r, 2018 FIFA Dünya Kupası yazısının önünde fotoğraf çektirmek için uzun süre sırada beklemeyi de göze alıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye