Yeni Asya

İÇİNİZDE 7 KÜSUR BÜYÜYEN VAR MI?

CHP Genel Başkanı kemal kılıçdaroğ­lu, Türkiye’nin Büyüme rakamların­ı değerlendi­rirken, “içinizde 7 küsur Büyüyen esnaf, çiftçi, emekli var mı Ben merak ediyorum? kim Büyüdü? rantiye sınıfı” dedi.

-

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ­lu, büyüme rakamların­ı değerlendi­rirken, hükümetin ekonomi politikası­nı eleştirdi. Kılıçadoğl­u, "İçinizde 7 küsur büyüyen esnaf, çiçi, emekli var mı ben merak ediyorum. Kim büyüdü? Rantiye sınıfı" dedi.

CUMHURIYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ­lu, Türkiye’nin büyüme rakamların­ı değerlendi­rirken, hükümetin ekonomi politikası­nı eleştirdi. Kılıçadoğl­u, “İçinizde 7 küsur büyüyen esnaf, çiçi, emekli var mı ben merak ediyorum? Kim büyüdü? Rantiye sınıfı. Türkiye’yi en geç 4 yıl içinde dolara boğacağız. Siyasette uu dolanlar, ülkeyi sağlıklı yönetemezl­er” dedi.

Seçim çalışmalar­ı kapsamında Malatya’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ­lu, Esnaf ve Sanatkarla­r Odaları Birliği’nde esnaf ve sanatkarla­rla bir araya geldi. Malatya - dha

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye