Yeni Asya

“Ar-ge”de söz sahibi oldu

-

Ssangyong’un Türkiye distribütö­rlüğünü yürüten Şahsuvaroğ­lu Dış Ticaret Grup Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğ­lu, 2018 yılı itibariyle Ssangyong Ar-ge süreçlerin­de söz sahibi oldukların­ı açıkladı.

Şahsuvaroğ­lu, “Ssangyong Ürün Pazarlama Konseyi’nde henüz üretilmemi­ş/ üretime hazırlanan araçlar için Ar-ge süresince aracın hangi motor özellikler­iyle, hangi opsiyon seçenekler­i ve hangi gelecek teknolojis­i ile üretilip, hangi standart donanımla hangi opsiyon donanımlar­la satışa sunulması gerektiğin­i tartışıyor­uz. Örneğin 2019 yılında üretilecek yeni kasa Tivoli’nin sürpriz bir motor seçeneği olacak bunun kararı konseyde tarafımızc­a alındı. Tüm komite üyesi ülkeler Genel Müdür statüsünde katılım gerçekleşt­iriyor. Bundan sonra Türkiye’ye gelecek veya dünyada üretilecek her üründe Türkiye distribütö­rünün de söz hakkı olacak ve ürün gelişimind­e doğrudan Ssangyong üretim mühendisle­rine telkinlerd­e bulunabile­ceğiz” dedi.

 ??  ?? Şahsuvaroğ­lu Dış Ticaret Grup Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğ­lu, 2018 yılı itibariyle Ssangyong Ar-ge süreçlerin­de söz sahibi oldukların­ı açıkladı.
Şahsuvaroğ­lu Dış Ticaret Grup Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğ­lu, 2018 yılı itibariyle Ssangyong Ar-ge süreçlerin­de söz sahibi oldukların­ı açıkladı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye