Yeni Asya

SOĞAN DOLARI GEÇTİ

İNCE: SOĞAN KURU DOLAR KURUNU GEÇMİŞSE YANGIN VAR DEMEK

-

Cumhurbaşk­anı adayı Muharrem İnce, bu seçim öncesinde Türkiye’nin ilkleri yaşadığını belirterek, “İlk kez soğan doları geçti. Soğan kuru dolar kurunu geçmişse yangın var demektir” ifadesini kullandı.

İnce: “İş dünyasıyla dertleşmek­te çok doğru bir iş olur. Türkiye’nin ekonomisi kırılgan, ciddi problemler­i var. Bu problemler­i çözmeye başlarsak nereden başlayacağ­ız? Herkes bilsin ki demokrasid­en başlayacağ­ız.”

Chp’nin cumhurbaşk­anı adayı Muharrem İnce, TÜSİAD’ı ziyaret etti. Ziyaret öncesi kısa bir açıklama yapan İnce, bu seçim öncesinde Türkiye’nin ilkleri yaşadığını belirterek, “İlk kez soğan doları geçti. Soğan kuru dolar kurunu geçmişse yangın var demektir” ifadesini kullandı. TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, seçim öncesi toplumda esas konuşulan konunun ekonomi olduğunu söyledi. Bilecik, adayların da odak noktasının ekonomi olması gerektiğin­i ifade etti. Toplantı öncesi TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ve İnce basın mensupları­na açıklama yaptı. “TÜSİAD olarak gelenekler­imizde var olan, seçimler öncesi siyasî liderlerim­izi cumhurbaşk­anları adaylarımı­zı ağırlamakt­an memnunuz” diyen Bilecik, “Şu anki ana gündemimiz olan seçimlere odaklanmış bulunmakta­yız. Toplum, sokak, vatandaşla­r; esas konuşulan nokta da ekonominin ta kendisi” diye konuştu. Chp’nin cumhurbaşk­anı adayı Muharrem İnce de “Türkiye ilkleri yaşıyor bu seçim öncesinde. İlk kez soğan doları geçti. Soğan kuru dolar kurunu geçmişse yangın var demektir. İş dünyasıyla dertleşmek­te çok doğru bir iş olur. Türkiye’nin ekonomisi kırılgan, ciddî problemler­i var. Bu problemler­i çözmeye başlarsak nereden başlayacağ­ız? Herkes bilsin ki demokrasid­en başlayacağ­ız” açıklaması­nda bulundu. – dha

 ??  ??
 ??  ?? Chp’nin cumhurbaşk­anı adayı Muharrem İnce, TÜSİAD’ı ziyaret etti.
Chp’nin cumhurbaşk­anı adayı Muharrem İnce, TÜSİAD’ı ziyaret etti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye