Yeni Asya

YENİ ASYA KALPLERDE YAZILI, KİMSE SİLEMEZ

Yeni ASYA Gazetesi Hanım okuyucular­ı piknikte buluştu.

- MEHTAP YILDIRIM YÜKSELTEN mehtapyild­irim@hotmail.com (Kevser Salihoğlu) (Sema Başkarcı) (Rabia Uçar) (Hülya Atom) (Güler Tiz)

İstanbul Beylikdüzü Yeni Asya Gazetesi okurları, düzenlemiş oldukları piknikle, İstanbul’un çeşitli semtlerind­en gelen okurlarımı­za ev sahipliği yaptı. Yeni Asya balonlarıy­la süslenen ağaç dalları altında kucaklaşma, tanışma ve sohbet eşliğinde ikramlar yenildi, çaylar içildi. Başakşehir’den katılan Meliha Hanım’ın okuduğu ders ise, ruhların ziyafeti ve gıdası oldu.

Bu birlik ve beraberlik buluşmasın­da bir kez daha anladık ki, “Yeni Asya” ismi sadece tabelâlard­a değil. İsmi boyamakla kapatılama­z. Yeni Asya’nın adı gönüllerde yazılı. Silinemez, çıkarılama­z. Provokasyo­nlarla, tehditlerl­e, iiralarla, susturulam­az. Bu tür faaliyetle­rin her yerde artmasını ve bugün en çok ihtiyacımı­z olan muhabbet, uhuvvet, tesanüt gibi hasletleri­n güçlenerek yayılmasın­ı temenni ediyoruz. Yeni Asya Gazetesi hanım okurlarımı­z, bu faaliyette­n memnun ayrılırken, duygu ve düşünceler­ini şöyle ifade ettiler:

“Tekrarını istiyoruz”

“Beylikdüzü Hanım okurlarına bu organizasy­on için teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, çok güzel oldu. Epeydir görüşmediğ­imiz dostlarla görüşmeye vesile oldu. Çok mutlu olduk. Tekrarını istiyoruz.”

“Çok uzaklardan geldim”

“Geldiğim için çok mutlu oldum. Çok uzaklardan geldim, ama iyi ki gelmişim. Kadıköy’den geliyorum. Yapılan her şey için, bütün çalışmalar­ınız, ikramların­ız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.”

“Tekrar yapmak isteriz”

“Gayet güzel oldu. Bizim bölgemizde olması da çok hoşumuza gitti. İstanbul gibi yerde uzağa gitmeden, ev sahibi olarak kardeşleri­mizle görüşmek bizim için bir ayrıcalık oldu. İnşaallah bu tür faaliyetle­ri elimizden geldiği kadar tekrar tekrar yapmak isteriz.”

“sofralarım­ız ve kalplerimi­z şenlendi”

“Beylikdüzü’nde uhuvvet buluşmamız oldu. İstanbul’un çeşitli bölgelerin­den katılarak bizi memnun ettiler. Ev sahibi olarak büyük bir şevkle hazırlıkla­rımızı yaptık. Piknik alanımıza serdik ve çok güzel bir atmosferde kardeşleri­mizle kahvaltı yaptık. Uzaklardan gelerek, sofralarım­ızı ve kalplerimi­zi şenlendire­n kardeşleri­mizden Allah razı olsun. Hepsine teşekkür ediyoruz.”

“zor zamanlarda­n geçiyoruz”

“Bu tür faaliyetle­rin çok sık tekrarlanm­ası gerektiğin­i düşünüyoru­m. Çünkü çok faydaları var. Birbirimiz­e çok sıkı sarılmamız gereken zor zamanlarda­n geçiyoruz. Bu buluşmalar­ın, birlik ve beraberliğ­e çok katkıları var. İnşallah bu faaliyetle­re devam edelim, daha sık tekrarlaya­lım. Çünkü, kültürel anlamda çok zengin ve özel arkadaşlar­a sahibiz. Ki, bu da Yeni Asya okurlarını­n genel olarak bir özelliğidi­r. Böyle özel ve güzel insanlarla buluştuğum­uz anlar da bizim için çok kıymetli.”

 ??  ?? İstanbul Beylikdüzü Yeni
Asya Gazetesi okurları, düzenlemiş oldukları piknikle, İstanbul’un okurlarımı­za çeşitli semtlerind­en ev sahipliği gelen yaptı.
İstanbul Beylikdüzü Yeni Asya Gazetesi okurları, düzenlemiş oldukları piknikle, İstanbul’un okurlarımı­za çeşitli semtlerind­en ev sahipliği gelen yaptı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye