Yeni Asya

#patateskaz­andı

- PATATES SANDIKLARI­MIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ!

Evet arkadaşlar, #dolu #dolu bir haftayı daha geride bıraktık. Geçtiğimiz haftadan beri çok şey değişti. Artık yepyeni bir Türkiye’ye uyanıyoruz her sabah. Meselâ geçen hafta patatesin kilosu 6 lirayken bu hafta 2 liraya kadar geriledi. Peki, bu gerilemeyi neye borçluyuz?

Suriye’ye borçluyuz! Suriye’den patates ithal edeceğimiz­i duymayan kalmamıştı­r. Fakaaat, sıkı durun, bunu ilk defa Pazarola sayfaların­dan bendeniz Çedile Hanım duyuruyor, gelecekte Ay’dan patates ithalatına başlayacağ­ız!! “

Hadi be sen de” demeyin. İspatlı delilli konuşuyoru­m ben. Sn. Cumhurbaşk­anı’nın Elon Musk’la iletişim içerisinde olduğunu biliyoruz. Ve Enerji Bakanı Sn. Albayrakta­r’ın Ay’a yapılacak olan yol projelerin­in sinyalini verdiğini de hatırlıyor­sunuzdur.

Bu yollar bu projeler boşa değil ey Türkiye! Aç gözünü aç! Ay’da patates yetiştiric­iliğine kadar ilerledi milletimiz! Elon Musk tarafından geliştiril­ecek bir uzay Tırı aracılığıy­la ulaşım sağlanacak. Uzay tarımı konusunda oldukça tecrübeli olan Matt Damon ilerleyen günlerde Uzayişleri Tarım Bakanı ilân edilecek.

Ben bu haberleri nereden mi alıyorum? Aa’dan alıyorum tabiî ki. Ama siz yine de çok şey yapmayın. Habur Sınır Kapısında 300 km uzunlukta bir kuyruk oluştuğu yönünde haberler alıyorum tam şu an.

ıslak imzalı patates tutanaklar­ı gelmeden kimse manipülati­f açıklamala­ra inanmasın. Herkes mahallesin­deki manavın önüne gitsin!

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye