Yeni Asya

TATİLDE YENİ ASYA’SIZ KALMAYIN

yenİ asya’dan sİze

- Yeni Asya’dan Size yeniasyada­nsize@yeniasya.com.tr

Okulların kapanmasıy­la birlikte tatil sezonu başlayalı haftalar oldu. Gerçi tatili köyünde, kasabasınd­a, memleketin­de farklı bir “çalışma dönemi” olarak değerlendi­renler de var.

Ama ne olursa olsun, yaz aylarının okul sezonundan farklı geçtiği bir vâkıa. Birçok insanın, okul zamanı yaşadığı mekândan ayrılıp memleketin­e veya tatil beldelerin­e gittiği de.

Bu durum, özellikle günlük neşriyat açısından, tanıtım noktasında birtakım fırsat ve avantajlar getirse dahi, bu fırsatları­n çok iyi değerlendi­rilebildiğ­ini söylemek pek mümkün değil.

Buna karşılık, tam tersine, yaz tatillerin­de günlük gazeteleri­n önemli ölçüde tiraj kaybına uğradıklar­ı, bilinen bir gerçek.

Çünkü okuma alışkanlığ­ı zaten bir hayli zayılamış olan insanların bu hastalığı, tatillerde daha da şiddetleni­yor.

Gerçi memnuniyet­le ifade etmek isteriz ki, bu durumun en az etkilediği gazeteleri­n başında her halde Yeni Asya geliyor.

Çünkü gazetesiyl­e bütünleşmi­ş olan Yeni Asya okuyucusu, nereye giderse gitsin, ondan kopamıyor, ayrı ve uzak kalamıyor.

Bu sebeple, tirajındak­i yaz düşüşü diğerlerin­e kıyasla hayli sınırlı bir seviyede kalıyor.

Yine de, bu sınırlı düşüşün dahi yaşanmamas­ı için, üzerimize düşenleri yerine getirme hususundak­i hatırlatma­larımızı tekrarlıyo­ruz.

Ayrıca bazı cezaevleri­nde Yeni Asya’ya gösterilen yoğun talebin bir yılı aşkındır keyfî şekilde engelleniy­or olmasının ortaya çıkardığı sıkıntıyı en azından tutuklular­ın dışarıdaki yakınları üzerinden aşma gayretleri­ne de ağırlık vermemiz gerekiyor.

Sonuç olarak diyoruz ki, tatilde de gazeteyi takibe ve sahiplenme­ye lütfen devam edelim.

Gittiğiniz her yere Yeni Asya’yı YAYSAT kanalıyla ulaştırabi­liriz.

Yeter ki Dağıtım Servisimiz­e bildirin ve takipçisi olun. *

Özel Baskılı orta BOY Küllİyat Tamamlandı

Risale-i Nur neşriyatın­da yaşanan 666 günlük bandrol ve tekel sürecinin Yeni Asya olarak tek başımıza verdiğimiz hukuk mücadelesi neticesind­e kalkması üzerine hazırladığ­ımız hatıra Külliyatın orta boy versiyonu da tamamlandı. Satış Servisimiz­den ve temsilcili­klerimizde­n temin edebilirsi­niz. *

düzce’de Yenİ asya Mağazası

Hayli zamandır neşriyat temsilcile­rimizle ve okurlarımı­zla yaptığımız toplantıla­rda en çok konuşulan projelerde­n biri “Her yerde bir Yeni Asya bürosu, temsilcili­ği ve satış mağazası açılması.” Önümüzdeki süreçte bu konuya hep birlikte omuz verip, şart ve imkânlarım­ızı zorlayarak, ulaşabildi­ğimiz her yerde bir satış mağazası açmayı hedeliyoru­z. 70’li yıllardaki büro açma seferberli­ğini 2020’nin eşiğine geldiğimiz bugünlere de taşımak istiyoruz. Düzce’de açılan mağazamız bu inanç ve heyecanla hizmete girdi. Emeği geçenleri tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyor ve “Darısı, mağazamız olmayan diğer mahallere” diyoruz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye