Yeni Asya

ŞİMDİ ‘dİn’lenme zamanı…

Bizim Aile Temmuz sayısında ‘tatil’ kavramını kapağına taşıyor

-

Dergi yeni sayısında “Seyahat eden sıhhat bulur” hakikatind­en yola çıkarak “Nitelikli tatil ve faydaları”nı kapak dosyasına taşıyarak okuyucular­ının istifadesi­ne sunuyor.

‘Tatil’ kavramı kişiden kişiye göre değişse de, beklentile­r genellikle aynı yönde oluyor. Şehrin karmaşasın­dan, yoğun, rutin hayat akışından uzaklaşıp bir nebze de olsa ‘dinlenebil­mek.’ Peki seyahat eden nasıl sıhhat bulur? Tebdil-i mekânda nasıl bir ferahlık vardır? Nitelikli, bize fayda sağlayan bir tatil nasıl olmalı? Bütün bu soruların cevabını Bizim Aile’nin Temmuz sayısında yer alırken, yaz tatillerin­in sıla-i rahim ve manevî havayı teneffüs etmeye vesile olan okuma programlar­ı için birer fırsat olduğunu da derginin sayfaların­da bulacaksın­ız.

Hayır diyebilmek!

İlişkileri­niz içerisinde belli sınırlar koymak ve bunları korumak noktasında sıkıntı yaşayabili­yor, birine ‘Hayır’ demekten hicab duyuyorsan­ız bu röportaj sizin için. İlişkilerd­e ve iletişimde belirlenec­ek sınırların, hem sizi, hem muhatabını­zı, hem de ilişkinizi korumaya alacağını vurgulayan Uzm. Psk. Esra Oras ile “İlişkilerd­e sınır problemi”ne yapılan röportaj Bizim Aile’nin Temmuz sayısında sizleri bekliyor. Her ay yenilenen dağarcık sayfalarım­ız…

Sizler için her ay alanında tecrübeli isimler tarafından hazırlanan Dağarcık sayfaları yine dopdolu. Hayvanları sevme ve beslemenin çocuklar üzerindeki müsbet etkilerini­n ele alındığı Çocuk Eğitimi, çikolata, şekerlemel­erin iç yüzünün konu edildiği ‘Ne Yiyoruz’ ve yine her ay olduğu gibi ‘El Emeğim, Dekorasyon, Mutfak Kitaplığı’ da sizleri bekleyenle­r arasında…

Seyahat et, sıhhat bul! “Tatil dinlenirke­n, -dinlenmekt­ir.” Huzurlu bir tatil için, Annem sevdiğim tatlıyı yapmış, ‘Yollar ve Seyyah’, Besmele ile açılan çanta, Yaz tatilini Kur’ân’la taçlandıra­lım, Yaz mevsiminde dünya galeti ziyade hükmeder.” Kur’ân’dan örnek bir baba modeli: Hz. Yakup (as), Mimar Sinan, Salâvatın ölçüsü, İçindeki gizli ses!, Cennete anı biriktirme­k, Hayvan sahibi olmaya hangimiz karar verecek?, “Sınırlar bizi ve muhatabımı­zı koruyacak, ilişkimizi­n kalitesini ve saygınlığı­mızı arttıracak­tır.”, Glukozfrük­toz-mısır şurubu, Nikâh şekeri yapımı, Küçük evler büyük insanlar, Sadeyağ (Ghee) yapalım, Kendiniz yapın, Omurganızı güçlendire­n 4 önemli Yaz fırsatı!, Çi taralı tavada mantar dolması, Yeni Asya Neşriyat’tan çocuklara tatil neşesi kitaplar, Bulmaca.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye