Yeni Asya

DIŞTAN BAKINCA

-

X-trail’in içine adım attığımızd­a sade ve kaliteli bir mekân karşılıyor. Konforlu koltuklar, yumuşak malzemeler, kullanışlı yerleşimle­r bunun ögelerinde­n. Oturaklı ve kullanışlı spor direksiyon simidi, vites topuzu ve yumuşacık bir deri ile kaplı üst konsol gerçekten kaliteli bir otomobile bindiğiniz­i hissettiri­yor. Hem ön hem de arka koltuklard­a ısıtma bulunurken, ön iki koltuk da elektrikli olduğunu belirtelim. X-trail’in hem ön hem de arka koltuklard­a sunduğu diz ve baş mesafesi oldukça başarılı.

565 litrelik bagaj hacmiyle rakiplerin­in çoğundan daha geniş bir alan sunuyor. Sessiz çalışan motoruyla birlikte kabin yalıtımı noktasında müthiş bir iş çıkarılmış. Zira içeride rüzgâr ya da yol sesini duymuyorsu­nuz.

X-trail’de teknolojik olarak donanımlı. Multimedya sisteminin kullanımı kolay, dokunmatik gayet iyi. Akıllı Çevre Görüş Sistemi, Akıllı Park Sistemi, Akıllı Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi sahip olduğu teknolojil­erden bazıları. nissan X-trail’in Qashqai ile aynı platformu paylaşıyor. Ancak tam bir SUV olduğu için Qashqai’den daha uzun ve yüksek. 2017’de makyajlana­n X-trail, önceki versiyona göre daha oturaklı bir havaya bürünmüş. Izgarayı çevreleyen siyan ön ızgara parçaları alt ızgaraya kadar uzanırken bakışının farklılığı­nı ortaya koyuyor. Önden bakıldığın­da Qashqai ile aynı deseniz yanlış olmaz. Adaptif LED ön farlar, LED gündüz farları ve LED stoplarınd­an sonra yandan bakıldığın­da jantlar dışında bir değişiklik fark edilmiyor. Arka kısım ise stop grubundaki bir kaç ufak dokunuşla oturaklı havasına katkıda bulunulmuş. X-trail heybetli görünümünü rakiplerin­e kıyasla en az 25 mm daha yüksek olmasına borçlu desek yanlış olmaz.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye