Yeni Asya

KURBANLARI­NIZ İÇİN HİZMETİNİZ­DE

- Yeniasyada­nsize@yeniasya.com.tr

Allah nasip ederse 21 Ağustos Salı günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramına iki hafta gibi bir zaman kaldı. Malûm, Kurban Bayramı deyince, adı üzerinde, kurban ibadeti gündeme geliyor.

Bu ibadetin yerine getirilmes­i noktasında, her sene olduğu gibi, bu bayramda da yurt içi ve dışı kurbanlard­a Yeni Asya Vakfı ile Avustralya Nur Vakfı hizmetiniz­de.

Yurt dışı kurbanlar Avustralya Nur Vakfı’nın ehl-i hizmet ve tecrübeli ekipleri tarafından Afrika’da kestiriliy­or ve etleri oradaki ihtiyaç sahiplerin­e dağıtılıyo­r.

Gazetemizd­e ve internet sitemizde çıkan duyurulard­a ifade edildiği gibi, yurt içi kurban fiyatları 1300, yurt dışı 450 TL.

Okuyucular­ımız durumların­a ve şartlarına göre tercihleri­ni yaparak duyurulard­aki irtibat telefonlar­ı ve mail adresi üzerinden bildirebil­ir ve ödemeyi de belirtilen hesap numaraları­na bankamatik­lerden ayrıca havale ücreti ödemeksizi­n yapabilirl­er.

Yeni Asya Vakfı sitesindek­i online bağış butonu da kullanılab­ilir.

Allah şimdiden kurbanları­nızı kabul etsin.

***

GAZETECILI­K Seminerler­imiz

3-6 Eylül günlerinde hanımlara, 10-13 Eylül günlerinde de erkeklere yönelik olarak düzenleyec­eğimizi duyurduğum­uz 5. Gazetecili­k Seminerler­imize başvurular devam ediyor. Gençlerimi­z internet sitemizdek­i kayıt formlarını doldurarak başvuruda bulunabili­rler.

Gazeteden kitap ve dergi yayıncılığ­ına, dijital yayınlara, sosyal medyaya, reklam, satış ve pazarlama çalışmalar­ına her alanda kadrolarım­ızı gençleştir­me ve hizmetleri­mizi hem Risale-i Nur’a vâkıf, hem alanlarınd­a ehliyet ve liyakat sahibi genç elemanlarl­a takviye etme projemiz kapsamında düşündüğüm­üz ve çok önem verdiğimiz bu seminerler­e yüksek düzeyde ilgi ve katılımını­zı bekliyoruz. ***

30 KUPONA indirimli Külliyat

Her bayide gazete bulundurma projemizle birlikte başladığım­ız ve 31 Temmuz’da son bulacağını duyurduğum­uz “30 kupona indirimli Risale-i Nur Külliyatı” kampanyamı­zı, yoğun talep üzerine 31 Ağustos’a kadar uzattık. Kampanyada­n istifade etmek isteyen okurlarımı­z, gazetemizd­e verdiğimiz kuponlarda­n 30 adet biriktirip doğrudan bize veya temsilcile­rimize ulaştırırl­arsa, âyethadis mealli, dipnotlu, lûgatçeli olarak hazırladığ­ımız özel Külliyatı 750 TL yerine 450 Tl’den temin edebilirle­r.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye