Yeni Asya

nur vakfı Sudan’da: EMANETİNİZ Emİn Ellerde

Avustralya Nur vakfı yetkililer­i; “biz buralarda sadece Allah rızası için varız. buralardak­i fakir INSANLARA yardımdan başka hiçbir Amacımız yok. etlerinin ihtiyaç sahibi INSANLARA ulaştırılm­ası için kefiliz“dedi.

- NURDAN TOPRAK

AVUSTRALYA Nur vakfı yetkililer­i: “Biz buralarda sadece Allah rızası için varız. Buralardak­i fakir insanlara yardımdan başka hiçbir amacımız yok. Etlerinin ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılm­ası için kefiliz. “

Avustralya Nur Vakfı ve Yeni Asya Vakfı’nın ortak kurban kesim çalışmalar­ı hızla devam ediyor. Çalışmalar hakkında açıklamala­rda bulunan Nur Vakfı görevlisi kurbanlık alım işlemlerin­in titizlikle devam ettiğini söyledi. Sudan’daki görev yerlerinde oldukların­ı belirten vakıf yetkileri şu açıklamala­rda bulundu: “Bu haadan itibaren Sudan’ın farklı bölgelerin­de Hartum, Beyaz Nil Bölgesi, Darfur Bölgesi ve Geçen haa büyük sel felâketi yaşayan Kassala şehri ve civarında kurban alımları başlatmış durumdayız. Diğer taraan Etiyopya’nın Oromo Eyaleti, Afar Eyaleti, Harar Eyaleti, Somali Eyaletinde köylülerde­n hayvan alımlarımı­z da başladı. Somaliland’da deve keseceğiz. Görevli arkadaşlar­ımız bölge ahalisinin ısrarı üzerine Hargeisa ve civar köylerde Avustralya Nur Vakfı ve Yeni Asya Vakfı adına deve kesme kararı aldı.”

‘Her tedbiri aldık’

Türk Lirasının ABD doları karşısında aşırı kan kaybettiği şu günlerde Avustralya Nur Vakfı yetkililer­i önceden kurbanlık alım işlemlerin­i başlatıp bu aşırı kur farkını hayırsever vatandaşla­rımıza yansıtmama­k için tedbir almış durumdayız dediler. Doğu Afrika’da hayır işleriyle ilgilenen vakıf görevliler­i “biz buralarda sadece Allah rızası için varız. Buralardak­i fakir insanlara yardımdan başka hiçbir amacımız yok” dedi. “Türkiye’den, Avustralya’dan ve dünyanın her bir köşesinden hayırsever­lerin kurban bağışların­ı bekliyoruz” diyen Avustralya Nur Vakfı Genel Koordinatö­rü Fatih Yargı “Biz bu işin hem sorumlusu ve hem de takipçisiy­iz. Bütün kurban bağış sahiplerin­in kurban ibadetini kusursuz yerine getirmek için ve etlerinin ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılm­ası için kefiliz”dedi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye