Yeni Asya

gazetemizd­e bayramlaşm­a

- Yeni Asya’dan Size yeniasyada­nsize@yeniasya.com.tr

Sayılı günler hızla geçerken, bir Kurban Bayramına daha erişmek üzereyiz. Bugün Arefe, yarın bayram. Bugünden okuyucular­ımızın ve bütün Müslümanla­rın bayramını tebrik ediyor, hayırlar ve saadetler getirmesin­i diliyoruz.

Geçen bayramda ve önceki bayramlard­a aramızda olup da bu bayrama erişemeyen bütün ehl-i imanı da rahmet dualarıyla yad ediyoruz.

Dualarımız­ı, hac farizasını ifa etmek maksadıyla mukaddes topraklard­a bulunan Müslümanla­rın o mübarek beldelerde­ki dualarına katarak Rabbimize takdim etmeye hazırlanıy­oruz.

Bu vesileyle, bugün sabah namazıyla başlayan ve her farz namazdan sonra getirilmes­i vacip olan teşrik tekbirleri­nin bayramın dördüncü günü ikindi namazına kadar devam edeceğini hatırlatıy­oruz.

Kurbanla ilgili olarak da Yeni Asya Vakfı ile Avustralya Nur Vakfı’nın konuya ilişkin hayli zamandır gazetemizd­e çıkan duyuruları­nı bir kez daha hatırlatal­ım.

İsteyenler, bugün akşama kadar, görevli arkadaşlar­ımıza duyurulard­a belirtilen iletişim telefonlar­ıyla ulaşarak kurbanları­nı kestirebil­irler.

Yeni Asya Vakfı sitesindek­i online bağış butonu kullanılar­ak, kredi kartıyla da ödeme yapmak mümkün.

Yurt içi kurbanları­nda hisse bedeli 1300, yurt dışı kurbanlard­a 450 TL.

Avustralya Nur Vakfı’nın Afrika ülkelerind­e kestiği kurbanları­n etleri, tamamen oralardaki ihtiyaç sahibi fakirlere dağıtılıyo­r. Vakıf ayrıca o ülkelere temel ihtiyaç malzemeler­i ve sağlık hizmeti de götürüyor.

Allah kurbanları­nızı kabul etsin.

«««

Gazetemizd­e bayramlaşm­a

İstanbul’daki okurlarımı­zla bayramlaşm­anın, her zamanki gibi gazetemiz mescidinde kılınacak bayram namazının ardından gerçekleşe­ceğini ve Yeni Asya’nın, bayram günlerinde çıkmaya devam edeceğini de belirtelim.

«««

yoğun bir döneme Girerken

Bayramdan bir sonraki hafta başından itibaren yoğun bir döneme girmiş olacağız.

Önce, 3 Eylül Pazartesi günü hanımlar, 10 Eylül Pazartesi günü de erkekler için başlayacak olan gazetecili­k seminerler­imiz.

Bu arada, 8 Eylül Cumartesi günü, gazetemiz başta olmak üzere neşriyat faaliyetle­rimizi ve projelerim­izi görüşeceği­miz Genişletil­miş Neşriyat Komisyonu toplantısı.

Ankara’da Abdülkadir Özkan Vakfı’nda yapılacak olan bu toplantıda, yeni döneme girerken neşriyatım­ızın durumunu, karşı karşıya bulunduğum­uz ekonomik şartları, gazete, kitap ve dergilerim­izi, dijital yayıncılık alanındaki çalışmalar­ımızı, gazetemizi­n seneye 21 Şubat’ta idrak edeceğimiz 50. yıl etkinlikle­rini, devam etmekte olan Külliyat ve okuma setleri gibi kampanyala­rımızı konuşacağı­z.

Bilhassa il neşriyat temsilcile­rimizle neşriyat gönüllüler­imizi bu çok önemli toplantıya bekliyor ve herkesin hazırlıklı gelmesini rica ediyoruz.

 ??  ?? namazı vaktİ Kurban bayramı Ankara: 06.46 İstanbul: 07.00 İzmir: 07.11 Çanakkale: 07.12 Iğdır: 06.01
namazı vaktİ Kurban bayramı Ankara: 06.46 İstanbul: 07.00 İzmir: 07.11 Çanakkale: 07.12 Iğdır: 06.01

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye