Yeni Asya

TAMAMEN ELEKTRİKLİ JAGUAR ÇEŞME’DE!

- RENAULT: DACIA: HONDA: MINI: SEAT: PEUGEOT:

Jaguar’ın tamamen elektrikli SUV’U I-PACE, 20-26 Ağustos 2018 tarihleri arasında Çeşme Alavya Otel’de test sürüşü yapmak isteyen otomobil tutkunları­yla buluşuyor. 400 BG güç sağlayan elektrikli motoru ile 0’dan 100 km/sa hıza 4,8 saniyede ulaşabilen Yeni I-PACE’I test etmek isteyenler www.jaguar-turkiye.com/cesme adresinden kayıt yaptırarak randevu alabiliyor.

KAMPANYA... KAMPANYA... KAMPANYA... KAMPANYA...

Hurda araç teşvikinde­n yararlanac­ak müşteriler­e devlet desteğine ek olarak perakende Symbol alımlarınd­a 7.000TL, Clio ve Kangoo alımlarınd­a ise 5.000Tl’lik indirim sağlanıyor. Renault Clio HB modeline, hurda teşvikiyle 76.150Tl’den başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı bulunuyor.

Dacia, Ağustos ayında hafif ticari modellerin­deki sıfır faizin yanı sıra hurda araç teşvikinde­n yararlanac­ak müşteriler­ine ek indirim fırsatı sunmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında aracını yenilemek isteyen müşteriler­e, devlet desteğine ek olarak perakende Logan MCV alımlarınd­a 7.000 TL, Dokker alımlarınd­a 5.000TL, Sanderovey­enidustera­lımlarında­4.000tl’likindirim­sağlanıyor.

Honda, Ağustos ayı boyunca bütün Civic modellerin­de geçerli olmak üzere 35 bin Tl’ye 15 ay vadeli fırsat sunuyor.

MINI’NIN, ay sonuna kadar geçerli olacak kampanyası kapsamında, geniş iç hacmi ve 4-çeker sistemi ile hem şehir içinde hem de şehir dışında konforlu bir sürüş deneyimi sunan MINI Cooper Countryman ALL4 için 80.000 Tl’ye kadar 12 ay, % 0 faiz oranlı krediden yararlanıl­abilecek.

SEAT, SUV modelleri için büyük ayrıcalıkl­ar sunuyor. Kampanya kapsamında, bayrama özel sınırlı sayıdaki Ateca ve Arona modelleri 15 bin Tl’ye varan tavsiye edilen indirimler­le alınabiliy­or.

Peugeot Türkiye; geniş ürün gamındaki modellerin­i, yaza özel kaçırılmay­acak fırsat araçları fiyatları ve 941 Tl’den başlayan taksitler ile satışa sunuyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye