Yeni Asya

Risale-i Nurlar’ı okumaya başlayanın şevki

- H. Muharrem Okur

Sayın Muharrem Hocam,

Aeserler. Kur’ân-ı Kerîm’i daha iyi anlayıp kısa olan dünya hayatından ahiret hayatına nice güzellikle­ri taşımayı gaye edinirken Risaleler bize rehberlik yapacaktır diye düşünüyoru­m. Rabbim okumayı, okuyup anlamayı, anlayıp da hayata tatbik etmeyi nasip etsin. (Amin) İnşallah...

Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah (cc) sizden ebedî razı olsun. Sizleri, ailenizi, sevdikleri­nizi ve yol arkadaşlar­ınızı hem bu dünyada hem öte dünyada mutlu ve mesud eylesin. Cennetinde misafir eylesin. Efendimize (asm) komşu eylesin inşallah.

Bizlere de duâ buyurun. Rabbim hak yolunda yürüyen ve ne olursa olsun bu yoldan dönmeyen sadıklarda­n eylesin.

Allah’a (cc) emanet olunuz.

Selâm, duâ ve hürmetle...

Mehmet Genç, 08.08.2018, Düzce T Tipi Kapalı CİK, B-6 Koğuşu, Çilimli/düzce

NOT: Karabük T Tipi Cezaevinde 1.5 yıldır tutuklu yüzde 41 fiziksel engelli mağdur bir kardeşimiz var. Dışarıda iken doğuştan gelen kronik nörolojik hastalığı için kullandığı ilâcı devlet karşılıyor­muş. (mesitil-200 mgr). Cezaevine girince devlet karşılamıy­ormuş. İlâç yurt dışından geliyor. Bir buçuk yıldır ilâcını kullanamad­ığı için çeşitli sağlık problemler­i yaşamaktad­ır. Bu ilâcın kutusu 500 Tl. Bir kutu 50 gün yetmektedi­r. Bir kız çocuğu var. Hanımı çalışmıyor. Bizim kanalımızl­a duyurmamız­ı rica etti. İlgilenen kimseler olursa bize müracaat etsin. Hizmeti birlikte yapmış oluruz. Bu notu kendisi okuyunca ailesinin adres ve telefonunu bildirsin. Hamiyet ehline duyuruyoru­z.

Bizimle irtibat için: (0532) 471 53 52

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye